HJM Creative Commons License 2002.04.13 0 0 253

Adókarbantartás a Nap-kelte Medgyessy-beszélgetésének idején?

NOL • 2002. április 13. • Szerző: Munkatársunktól

A Duna TV szombat délután öt órától, a Magyar Rádió 18.30-tól egy-egy órás összefoglalót ad a délutáni Kossuth téri fideszes demonstrációról. Mindkét intézmény felajánlotta, hogy hasonló terjedelemben beszámol egy, az MSZP által kiválasztott kampányrendezvényről. A Magyar Televízió is rögzíti a parlament előtt történteket, ám arról Csermely Péter hírigazgató tájékoztatása szerint péntek kora estig még nem döntöttek el, hogy milyen formában adnak hírt az Orbán Viktor részvételével megtartott rendezvényről. A régi magyar filmeket sugárzó Filmmúzeum TV csütörtökön fizetett politikai hirdetésként adta le teljes terjedelemben Orbán keddi beszédét.

A Jobboldali Ifjúsági Közösség (Jobbik) területfoglalási engedélyt kért a Mtv2 székháza elé szombat délután kettőtől négy óráig. A Kossuth téri rendezvénnyel egy időben tartandó demonstrációtól végül elálltak a szervezők, ám Nagy Ervin elnök szerint egy későbbi időpontban megtartják a kereskedelmi tévé egyoldalú tájékoztatása elleni tüntetést, és elképzelhető, hogy más szerkesztőség előtt is tartanak hasonló rendezvényt.

Az Antenna Hungária (AH) szombat hajnaltól vasárnap reggelig adókarbantartási munkálatokat tart. A műholdas csatornák műsora reggel hatig szünetel, de a fővárosban és környékén fogható AntennaMikro rendszerben tíz óráig is várhatóak kimaradások. Az ezen a rendszeren is fogható, műholdas ATV vasárnap reggel kilencre hívta stúdiójába Medgyessy Pétert, az MSZP kormányfő-jelöltjét. Az AH szerint legfeljebb kisebb üzemzavarok várhatók az AntennaMikrón.

Kapcsolódó anyagaink
Kovács: Le kell győzni a félelmet!

Előmajális április 19-én a Városligetben
Kovács levele a belügyminiszterhez
Az MSZP nyugalomra szólít
Medgyessy: a Fidesz szélsőjobb irányba csúszik
Magának köszönheti vereségét a Fidesz
Nem lép vissza az SZDSZ-es jelölt
Medgyessy–Blair kapcsolatfelvétel
„Nem bontjuk le a hidakat!”
Kávéház és nemzetgyűlés
Centrum: 10 visszalépés az MSZP javára
Megszületett az MSZP-SZDSZ megállapodás
MSZP: Orbán rettegő diktátorként viselkedett
MSZP–SZDSZ: ma délután megegyezés
Jól haladnak az MSZP–SZDSZ egyeztetései
Megkezdődtek a tárgyalások az SZDSZ és az MSZP között