6Boci Creative Commons License 2002.04.13 0 0 262
Ezt az aljas gyűlölködő, kampányoló levelet az egyetemi e-mail címemre kaptam, erről a címről:
A.Polgari.Megoldas@egyesules.hu
Honnan a fenéből tudják a címemet? Ráadásul ennél mocskosabb kampányszöveget is rég láttam.

"
Kedves Honfitársunk!

Ne aggódj! Egyelőre átvették a vezetést a nemzettestbe ékelődött idegen erők. De még sosem voltunk ilyen erősek, mint most. Tulajdonképpen mi győztünk. Igen, csakis mi győzhetünk, mert miénk az erkölcsi fölény.

Magyarország egész választási rendszere csődöt mondott, ezért ha a felsőbb erők is úgy akarják, akkor győzelmünkkel átalakítjuk és megreformáljuk ezt a bolsevik vörös terrornak kedvező cédulás átkos-rendszert. Sőt, ha kell, akkor el is töröljük!!!
Mi győztünk és kész, és ez teljesen független a leadott szavazatoktól!

Mégis vannak, akik holmi demokratikus keretek miatt aggodalmaskodnak. Miattuk illik megnyerni a választásokat azzal a módszerrel is, hogy mi kapjuk a legtöbb szavazatot.

Ehhez azonban a kormányunk kevés. Még úgy kb. ötvenezer voks kellene. Úgyhogy mindannyiunknak össze kell fognunk. A hazának szüksége van rád!

Az ügyünk még nem veszett el. A vörösök még egy százalékkal sem vezetnek. Négy éve még kevesebb szavazatot szereztünk mint ők, mégis nyertünk, mert a kisgazdák mellettünk álltak. Most nem állnak mellettünk, na de sebaj! Amúgy is nyerünk : a MIÉP mellénk áll, az 4 százalék, a Centrum megzavart választóit meggyőzzük, az 3 százalék, az SZDSZ-re csúnyán nézünk, ettől a szavazóik majd biztos átpártolnak, az 5 százalék!!! Ez így összesen húsz százalék!!! Számolj csak utána!

Hogyan segíthetsz hazádon, és az annak derűje felett őrködő élcsapaton? Minél több szavazattal. Ezek megszerzésére adunk útmutatást.

Győzd meg szomszédaidat, barátaidat, ellenségeidet. (Meglátod, ha elég alapos vagy, milyen hamar változik az egyik a másikká!)

Hallgass gyerekeid pedagógusaira, hogyha netán a hazaszeretet nevében szigorúan megfontolandó intelmeket súgnak a kis óvodás és iskolás fülekbe - hiszen ők pontosan tudják melyik pártra (ránk, azaz magyarokra) kell a második fordulós voksokat leadni, ahhoz hogy álmaink beteljesüljenek.
Oktatási programunk ezen bölcs kiegészítése újabb biztosítéka lesz annak, hogy a feltörekvő fiatal generáció tekintetét soha ne homályosítsa el a vörös csillag árnyéka!!

Terjesszétek az igét mindenütt: az irodában unatkozva munkaidőben, moziban, a nézőtéren, az ágyban, miközben a munka dandárját végzitek, a zebrán, az úttesten! Ragasszatok "Hallgass a Jóra!" - matricákat kocsikra, villamosok, metrók utasterébe (a metrórendőrség velünk van!), egymás hátára!

Ha kell, nyissatok be a nyilvános wc-k ülőfülkéibe, hogy mindenkihez eljusson az üzenetünk!

Vége a könnyed időknek, a helyzet súlyos!!!! Ismétlem: a helyzet súlyos!

Ha pedig végképp nincs már lehetőség régi honfitársakat meggyőznünk, ha a jelenlegi választópolgárokból már egy új ember sem áll hozzánk, csak egy lehetőség marad - magunk közt szaporodunk.
Ez lánynak dicsőség, asszonynak kötelesség! Ha férfi vagy, az meg nem mentség. Tessék szülni! Területi pártközpontjainkban már hozzáférhetőek azok a nemzeti serkentőszerek, melyeket minden étkezés után belőve ma éjjel fogant gyerekeitek már a második fordulóra 18 évesek lesznek!!! Ők lesznek a jövő.

Ha a fent leírtak szerint jársz el, a Jó oldal erői visszaszerzik a szavazattöbbséget. Ne feledd! Egyesülni, gyarapodni, visszaszerezni! Nem vesztegethetünk egyetlen pillanatot sem.

Ragadjatok meg hát minden alkalmat, és végezzétek a rátok és ránk háruló nemes feladatot: váltsunk zöld lámpára a polgári egyesülés útján!!

Eredményes munkát kíván: a Polgári Egyesülés Társasága.

-- Kérlek, küldd ezt az e-mailt további 5 lelkes vagy egyelőre még lelketlen honfitársadnak és harcos népünk győzni fog! --

"

no comment