prenotalis Creative Commons License 2002.04.18 0 0 303
Deutsch Tamás ifjúsági és sportminiszter, a Fidesz alelnöke csütörtökön félperces videobejátszásokat mutatott be, és újságokból idézett ellenzéki politikusok nyilatkozataiból.

Az interjúkból rövid részleteket ragadtak ki, volt olyan videobejátszás, amelyiket egy mondat közben szakították félbe. Az egyik interjúrészletben Horn Gyula nyilatkozott arról, hogy emelni kell a gázárakat, bármilyen fájdalmas lesz.

Béki Gabriella, az SZDSZ Országos Tanácsának elnöke a videóról levetített interjúban pedig arról beszélt, hogy kormányra kerülésük esetén megszüntetnék a gyermekek után járó adókedvezményt. A rövid bejátszást mondat közben szakították meg. Az interjúban Béki arról is beszélt, hogy az adókat viszont csökkentenék, ezt a részt azonban Deutsch nem mutatta be.

Deutsch Tamás levetítette Csehák Judit egészségügyminiszter-jelölt nyilatkozatát is, melyben az MSZP-s politikus arról beszél, hogy megszüntetnék az Országimázs Központot és felfüggesztenék a közbeszerzési eljárás nélkül történő autópálya-építéseket, de a bejátszott részből úgy tűnt, mintha Csehák azt mondaná, hogy általában az autópálya-építéseket függesztenék fel.

A Fidesz alelnöke szerint a szocialista és szabad demokrata politikusok utóbbi napokban, hetekben tett nyilatkozataiból egyértelműen kiderült, hogy az ellenzék milyen lépésekre készül, és hogy a pótköltségvetésből egy újabb Bokros-csomag lesz.
[origo]

Sztálin elvtárs növendéke retusál.