Kőkapu Creative Commons License 2002.04.25 0 0 353
Kedves Kaktuszka!

Először is köszönöm az infókat. Hallottam már máshonnan is, hogy a kitelepített idegenvezetők néha nem a legfényesebbet produkálják. Még szerencse, hogy a párom elég karakánul kiáll az igazáért, úgyhogy nem hiszem, hogy nagyon át tudnának vágni. Mindenesetre résen leszünk :-))
Legfeljebb ha nem visznek el, akkor Kerkyrában maradunk.

Néztem én is ezt a hajókirándulásos napot, dehát ugye mi nem vagyunk egy vízbeugrálós, búvárkodós tipusúak, ráadásul én tengeribeteg is vagyok, szóval daedalonos napból elég lesz egy is. Úszni mondjuk szeretnék, csak nem tudok.
Hát nem hiszem, hogy a monokini nagyon hiányozna, a habtestemen még a fürdőruha is jobban állna, ha nagyobb részt takarna :-))) Bár addig még próbálok fogyni is.

Írtad valahol, hogy milyen a térképetek. Nem lehet, hogy mi ugyanolyat vettünk? Szürkés színű a tokja, és abban van egy kb. 1 négyzetméteres kétoldalas térkép, és mellette van az útikönyv.
Azt hiszem még Kerkyráról is van várostérkép.

Az e-mailom publikus, és nyugodtan küldhetsz rá képeket. Örülnék neki, mert azért az útikönyvek hajlamosak minden helyről ugyanazt mutatni. Én például el sem tudtam képzelni, hogy Sidarinak homokos a partja, mert az összes útikönyv azokat a sziklaszerű képződményeket mutatja, meg a Canal D' Amourt. Aztán valahol a neten mégiscsak rábukkantam egy olyan képre, ahonnan azért kiderült, hogy tényleg van hosszú, homokos strandja is.

Szia,
Pussz

Azt hiszem ezeket a hozzászólásokat, meg a többiekét is ki fogom nyomtatni. Szinte hasznosabb lesz, mint egy útikönyv.

Előzmény: KAKTUSZKA (347)