valasz erre Creative Commons License 2002.05.18 0 0 292
Az a helyzet, én még igazából nem foglaltam állást, sok kérdésem van, és ahogy az itteni válaszokat nézem, meg is maradnak kérdésnek.

BoGar,
Honnan tudo, hogy nincs meg a gép? Azért, mert azt mondták neked azok, akiknek ez a munkájuk?
Honnan tudod, hogy nincsenek áldozatok? Sok név és fotó van, de ez nem jelent semmit, én holnapra összehozok egy névsort a hozzátartozó képekkel, akiket ma este "el fog rabolni egy UFO". És én nem vagyok CIA.
Ezt azonban magam sem hiszem el, csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy 0 azaz nulla ellenőrzési lehetőségünk van. A képeken kívül.
Mondani azt mondanak neked(nekünk), amit akarnak. Ha azt mondják, a repülő kék-csillagos volt, kételkedsz benne? Nem, hiszen ők a szakértők.
Éppen ezért vezethetnek meg, ha csupán a híradásokat, az általuk elmondott "tényeket" ismered. Ha vannak képek, amiket saját szemmel látsz, az más, akkor lehet kételkedni.
Régebben beírtam, és nem válaszolt rá senki, pedig tiszta logika az egész:

""az egyik tábor azt kérdezi, hol a le nem zuhant gép a le nem zuhant utasaival, a másik pedig azt kérdezi, hogy hol a gép,ami a robbanást okozta.

Előbbieknek sokkal könnyebb dolga van, hiszen csak meg kell mutatniuk a fotókon a gép roncsait, igaz?""

Ez nemnagyon megy. A luk sokkal kisebb, mint egy ilyen robbanásnál "elvárható" lenne, lejjebb valaki belinkelt egy arányított képet.

Válasz a kérdésedre(ami csak a fantáziából táplálkozhat, ellenben a Te lehetséges válaszoddal arra keérdésre, hogy hol a gép):
Lelőtték a tenger felett.

DrLecter,
"Arra találj ki valami logikusat légy szíves, hogy az ő szempontjukból miért kézenfekvőbb ez a módszer, mint valóban beleröptetni az AA 77-et? "

Mert nem vállalta senki, mondjuk.

Most felrémlett valami, de nem esküszöm meg rá: a WTC becsapódás után jöttek hírek Washington felett kóválygó gépről, emlékeztek? Tehát nem történt olyan nagyon váratlanul a dolog, lehetett volna intézkedni.

Előzmény: BoGar (286)