alfredoo Creative Commons License 2002.05.18 0 0 299
valasz erre

kuldjel magadrol kepet mert igy el nem tudom kepzelni hogy egyaltalan vagy. lehet hogy csak egy szamitogep vagy. vagy egy elszabadult program. persze lehet hogy en is az vagyok....

tok jo a helyzet mivel ilyen kepet mas esetekrol eleg nehez produkalni. mert ezidaig nem vezettek repulogepet szandekosan egy epuletbe ugy hogy felrobbanjon es minel nagyobb kart okozzon. tehat milyen kepekkel lehet osszehasonlitani. egy lezuhant gep altalaban nem egy epuletbe furodik hanem lezuhan es szetszorodik.... szvsz. ha meg belemegy az epuletbe az ugy latszik hogy ilyen. majd a masodik hasonlo esetnel meg lehet vizsgalni hogy ott sincsenek repulogepdarabok.

egyebkent az a verzio hogy ufok csinaltak az esemenyeket. es ide oda tologattak a repulogepalkatreszeket. lehet hogy van valami istentelenul nagy porszivojuk es percekkel az eset utan a tuzoltok odaerkezese elott alkatreszek beszippantva. lehet hogy az ufoknak van egy nagy porhintogepuk is.

ha az amerikai kormanyt fikazzak a hozzank hasonlok es mindenfele kepeket mutatnak mit mond az amerikai kormany es hol mondja? van valami amerikai topik errol? vagy ott meg el sem olvassak a hulyesegeket?

a vilagon annyi sok minden lehet van. a tornyok peldaul lehet hogy ott sem voltak. en MEEG senkivel nem beszeltem aki latta volna a tornyokat. tehat ill. ergo a tornyok nem voltak. halottak meg plane. majd hulyek lennenek az amerikaiak a cia-ert meghalni. kamuk voltak. sok kamuk! meg szamitogepes virtuk. sok virtuk!!!

Előzmény: valasz erre (292)