ivanpeti Creative Commons License 2002.05.19 0 0 303
Néhány alábbihoz:

- a helikopter leszállón nem "pattanhatott" meg a gép, mert a feltételezések szerint nem abból az irányból érkezett, hanem jó 50 méterrel mellette

- a két épületrész között feltehetően tűzgátló fal volt, mely aránylag tűrhetően hőszigetel, így megmaradtak a monitorok( Ugyanis kettő van, egy az asztalon, egy a szekrényen. Bár nekem van olyan felvételem, ahol a szekrény sincs, nem hogy a monitor.)

- van olyan képem, melyen látszik, hogy az épület mellettt hány autó állt, mikor a robbanás történt. Szerintem a gépmaradványként elhíresült darab egy piros kárpitozású kék-metál cabrio része.

- még senki nem reagált arra, hogy azon a ponton ahol a feltételezések szerint a gép becsapódott a harántfal betonvasai miért kifelé hajlanak, amikor még áll az épület? És nem taróvasról beszélek - mint valaki idézte -, hanem betonacélról, melynek az állítólagos ütközési ponton illene befelé görbülni, de nem, hanem a belső robbanás ahogy lenyomta a homlokzati panelt, az húzta magával a vasakat. Igenám, de akkor kívülről ezek szerint nem nyomta semmi befelé.

-a Pentagon - ahogy nézem - a nálunk UNIVÁZ-ként elhíresült vb vázszerkezetű, kitöltőfalas, homlokzatpanelos kütyü.

- nem tudja valaki mit jelenthet a TNTF1 felirat az épületet megtámasztó vb gerendán?

- a fotók szerint nem az 1 és 2 emeletek között, hanem a földszinten és az 1 emeleten volt a robbanás centruma

- arra sem adott tippet senki, hogy miért nem ég az épület előtti teherautó (katonai?) eleje mely a robbanás felé mutat és valami pokróc vagy takaró fedi, és miért lángol a hátulja. (Aki nem látta annak mondom, olyan mint egy hiradós, vagy rakéta indító tehergk, és a hátsó függőleges fala lángol.)