81713 Creative Commons License 2002.05.20 0 0 420
Te Freddy bátyám, az még nem baj, hogy gyártanak ilyesmi elméleteket, legalább van min szórakozni, és különben is szólásszabaccság van.

Az a baj, hogy amikor a fizikai és logikai képtelenségekre valaki felhívja a figyelmet, akkor bizony az illető hülye, degenerált, komcsifasiszta, miegymás.

De arra se kaptunk választ, hogy a francba került volna az óceán fölé az AA 77? Mert az ellenkezőleg van. Arra utasítani kell a pilótát. (Ha terrorista vezeti a gépet, az eleve szarik az utasításokra.)

Hogyan utasítják a pilótát? Rádión. Ezt pedig a rádióamatőrök folyamatosan hallgatják. Titokban maradt volna?

Polgári gépeken meg nincsen sűrűn kódolt katonai frekvencia használatára lehetőség. Akkor hogy került a gép oda?

Meg hogyan csempésznek észrevétlenül egy - de inkább két - tartálykocsinyi kerozint az épületbe? Elbírja-e a födémszerkezet? Miben tárolják? Hogyan védekeznek a véletlen tűz ellen?

Azt az egy kérdést nem feszegetik, hogy egyetlen amerikai érdek fűződhet Afganisztánhoz: Távlatilag egy olajvezetéket terveznek arrafelé - a'sszem Kazahsztán felől jönne -, esetleg ez szóbajöhet, de ez is nagyon valószínűtlen. Ekkor elég csak annyi, hogy hagyják a pontos információt elakadni valahol. Viszont ez sem több spekulációnál.

dP

Előzmény: alfredoo (418)