alfredoo Creative Commons License 2002.05.21 0 0 529
vajk

nekem tudjatok mi a gyanus?

egyreszt hogy autoval mentek a repuloterre. es a repuloteren ahonnan indult a repulo a biztonsagiak hogy hogy nem megkerestek/megtalaltak az autojat. mar ez is gyanus. hat miert nem repulovel ment a repuloterre? hiszen tudott is repulni.

a masik nagyon gyanus pont hogy miert csak egy korant es egy repulesi kezikonyvet talaltak? hiszen negy gepet teritettek el allitolag. akkor legalabb 4 korant es 4 konyvet kellett volna talalni de barmilyen esetlegesen felmerulo problema elkerulesere sokkal celszerubb lett volna 6 koran es mittomen 7 repulesi kezikonyv megtalalasa. es mindbe kellettek volna idezetek. hogy pl. rohadt keresztenyek. meg pl. allahu akbar.

egyebkent gyerekek(???) kepzeljetek. volt egyszer egy trabantom. vezettem, pofogtem. meg maganorakat sem vettem vezetesbol mint masok. csak ugy nyomtam a gazt mint a hulye. es atultem egy automata sebvaltos kocsiba es mit ad isten. azt is vezettem. notaztam hogy tralala tralala es vezetttem. az egadta vilagon semmi problemat nem jelentett. dehat en egy nagyon jo fej vagyok. ezek az arab gyerekek akik az eletuket adtak a szent ugyert ezek ilyesmire BIZTOS nem kepesek. es ezt mi innen tudjuk. azt az egyiptomi pilotat is lelottek. aztan meg beledumaltak a fekete dobozba. tudjatok a foproban!!!

nagyon jo itt lenni mert itt mindenki mindent tud. es a frankot tudja. itt nem lehet a nepet atverni!!!

Előzmény: Vajk (526)