alfredoo Creative Commons License 2002.05.21 0 0 537
kiraly

ugye te vagy aki egy picit tobbet ertesz hozza?

eloszor az merult fel hogy hogyan csinalt lyukat a repulogep. mert hogy a szarny negativ lenyomata nem latszott az epuletbe.

kozoltek hogy a szarnyban van az uzemanyag az robbant.

ezutan jott a belso robbantas es kifele gorbulo vas vagy mas csovek elmelete. mert hogy nem is volt repulo. bizonyitek nem volt.

erre jott hogy tobben lattak a repulot. aa felirattal vagy anelkul.

ekozben vagy ezutan inkabb e kozben fuszerkent jott hogy hol vannak a roncsdarabok. meg hogy hogy egnek a teherautok. elolrol vagy hatulrol. kis pirotechnikusok. mutattak valamit ami roncsdarabnak nezett ki de kozoltek hogy BIZTOS hogy nem roncsdarab. erre megmutattak ugyanazt a darabot es kozoltek hogy biztosan roncsdarab.

kozben intermezzokent megtalaltak az egyik osszekotozott kezu stewardesst egy felismerheto terroristaval a cockpittel egyutt washingtonban. egy forrasbol amit a rendorseg nem tudott megerositeni. lehet hogy a terrorista meg beszelt is. mindezt abbol a repulobol ami egyik oldalon bement az epuletbe a masik oldalon nem jott ki. ha a robbanas kivitte a cockpitet vagy -ot akkor tenyleg nagyon felismerheto stewardessek meg geprablok lehettek benne. persze a rendorseg hallgat. meg az ujsagok sem irtak meg utana. mindenfele koranokrol meg kezikonyvekrol hablatyoltak errol hallgattak. eleg volt egyszer kitalalni.

ezenkivul tobbfele verzioban ismerjuk a pentagon falainak vastagsagat es a bennlevo falak mereteit is. mert termeszetes hogy van egy fal utana uresseg es utana a masik fal. hogy az epuleten belul is falak, folyosok meg minden van az nem erdekes. hogy miert nem ment tovabb a repulo. a masik repulo miert nem repult at a konnyuszerkezetes epuleten?

tenyeg sok erdekes dolgot lehet itt hallani es meg jobbpofabb dolgokat lehet irni.

NAGYON sajnalnam ha ez a rovat megszunne!!!!

Előzmény: Kiraly (536)