alfredoo Creative Commons License 2002.05.21 0 0 545
attoparsec

annyira kedvesen szolsz hozzam hogy tenyleg meg sem erdemlem. a tobbiek tudjak hogy teher alatt no a palma es hogy hogyan KELL velem beszelni. csak annyira basztatni hogy ne MINDENT nagybetuvel irjak de egy picivel sem kevesbbe. a kedvencem amikor azt irjak hogy te nem itt elsz. persze lehet hogy aki irja az nem el itt. vagy ott. ezek tok nehez kerdesek.

mindenesetre olvastam egy cikket a wall street journal europe-bol marcius 14-en egy egyszeru kerdesrol hogy egy arab vendeglosnek tonkretettek a boltjat egy e-mail-lel mert allitolag az arabok ott unnepelgettek szept 11-en. a cikk olyan reszletesen jarta korul a dolgot minden oldalt igyekezve meghallgatni es megszolaltatni hogy csak na. azt a kovetkeztetest vontam le hogy odaat van ujsagiras.

azt is tudom hogyha valaki megtalal egy szenzaciot azzal millio dollarokat lehet keresni. azt is tudom hogy ott senki nem hagy millio dollarokat az utcan. es tudnak ujsagirni es van szemuk es van fuluk es van agyuk. ami nincs azt ki tudjak talalni. jobban mint mi es jobban mint jokai.

lehet hogy en egy hulye barom vagyok ami csak arra jo hogy megvezessek. de kedvenc rovatomban amit MAJDNEM en nyitottam nem tolongtatok hogy hanyan voltak a voros (bocs kossuth) teren. pedig ott nyilvanvalo volt a hazugsag es a magyar ujsagirok nem ugrottak ra. biztos bunti jart volna erte nem millio forint.

ja egy rendes tokos sztorival lehet hogy millard dollart IS lehetne keresni. pl. hogy a pentagon szetlotte onmagat. meg az akcio kiterveloje is beszallna a buliba egy kis zsozsoert. ezeket a hulye katonai akciokat meg kell tervezni mert annyi minden johet kozbe. peldaul az egyik gep TENYLEG elkerul a tornyot. akkor visszamenjen, mit csinaljon? szerintem nyugati normak szerint felnovo embert ilyen feladatra sem megtervezesere nem lehet felhasznalni. akkor inkabb eladna a sztorit. bizonyitekot gyujtene, videot, hangszalagot, DOKUMENTUMOT es onmaga csinalna belole penzt. utana rohogne a markaba.

ma betelefonaltam budapest radioban mert az istenrol es az ordogrol beszeltek. kerdezem az egyisten hitbe hogy fer bele ordog meg angyal meg pokol es mennyorszag. mondjak hogy lehet hiszen irva vagyon hogy isten teremtette az ordogot stb stb. felhivom oket kesobb hogy mikor teremtette isten az ordogot, angyalt stb stb. erre mondjak hogy az elejen nem mert ott az EMBER TEREMTESEROL van szo. hanem kesobb utalasszeruen. 3 komoly ember ult ott es nekem magyarazott. tok jo erzes volt. de azert mondtam nekik nem ertem. hat az angyalok IS vannak annyira fontosak mint az emberek? roluk IS szol a tortenet. nem utalasok. a foo tortenet. mondjuk a csillagok utan vagy elott angyal. utana, elotte ordog. es harom komoly ember, akademikus mondta a magaet. es ha azt mondtam volna nekik hogy hulyek vagytok lehet hogy megsertodtek volna. hiszen ebbol is jol meg lehet elni. mindenbol jol meglehet elni amiert fizetnek.

meg az ujsagirokrol. azert fizetjuk oket hogy felderitsenek. nem kell ANNYIRA gondolkodnunk. az emberek egy resze az orvos mesterseget sem tanulja ki. BIZALOMMAL van orvosa irant. egy resze. a masik resze pedig BIZALMATLANSAGGAL van orvosa irant. szerinted melyiknek jobb? most az objektiv helyzettol fuggetlenul. szerinted melyiknek jobb?

Előzmény: attoparsec (540)