alfredoo Creative Commons License 2002.05.22 0 0 549
ap

engem az egesznek a szakmaiatlansaga remiszt meg. en valahogyan jobban latom a sajat korlataimat. este 12 utan PLANE.

amig nem jottel 300 hozzaszolason keresztul a kifele gorbulo csovekrol es a roncsok hianyarol es a repulogep nemleterol folyt a vita.

engem ezek arra emlekeztetnek amikor a metroperben az allam es a fovaros vitatkozik es a 4. menetben amikor mar fizetni kellene az allam kitalalja hiszen az orszaggyules nem szavazta meg. vagy nem ugy szavazta meg hogy kozben alltak a kepviselok. es az onodi orszaggyules ota hasonlo hordereju kerdeseket mindig allva szavaznak meg....

persze hogy ketelkedek en is. de az orvosban valo bizalom GYORSABB gyogyulast eredmenyez. nem MEREK nem hinni az orvosnak. mert ha nem hinnek akkor akaar baj is lehetne. regen feltem a repulon. amikor mar nem feltem nem mertem nem felni mert eddig a hulye felelmemmel mindent megusztam. tenyleg egy darabig meg kenyszerbol feltem.

alapvelemenyem hogy itthoni dolgokkal kellene ekkora vehemenciaval foglalkozni. nem izraellel, nem a zsidokkal, nem amerikaval. mert az itthoni dolgokat jobban ismerjuk egy csomo informaciot szerezhetunk akaar innen is. megismerhetjuk a masik embert. ez ezt nagyon fontosnak tartom. mert olyan sztereotipiakban gondolkodunk. viszont ez a valasztasi kuzdelem, csata nagyon depressziossa tett. talan tulsagosan megismertem embereket!

a hangnemeden nem kell valtoztatni. igy jo ahogy van.

Előzmény: attoparsec (548)