Vgyuri Creative Commons License 2002.06.11 0 0 288
Egy lamer kérdés: Sima Tu-22 (nehézvadász változat) vagy TU--22M (Backfire bombázó) volt ott? Volt rajta fegyverzet(makett)?

Azt hiszem, muszáj menni a Siad-ra és Hradecbe is, mert mások a baráti kötődések. Az oroszok-ukránok a (még) nem NATO viszont pánszáv szlovákiát preferálják, a nyugati, főleg távol-nyugati testvérek meg a NATO-tag cseheket.

Ramius meg aki vele vitatkozik:

Nem nekünk, köznépnek kell összekapnunk magunkat országimázs dolgában, hanem a HM politikai vezetésének. A Szabó János bagázsról már tudjuk, hogy impotensek és nemcsak repülőnap ügyben, a Juhász-nyájról még nem. Előbbiről csak annyit, hogy nem csak ilyen lényegtelen dolgokban impotensek, mint a repülőnapok. Jólértesült, magukat megnevezni nem kivánó HM forrásból én úgy tudom, hogy a holland cég jó árakkal megnyerte a walkie-talkie tendert, az ajánlata 30 napra szólt, de már március-április körül nem volt, aki aláírja a szerződést. Most irhatják ki újra a tendert.

De repülőnap ügyben nem lehet őket megkerülni, sem külföldi, sem belföldi vonatkozásban. Az egyik hazai repülőnap szervezője megirigyelvén a hradeciektől a B1 áthúzást megkérdezte a HM-ben, hogy ezt nem lehetne-e itthonra is megcsinálni, nem kerül semmibe, mert John Smith örnagynak valahova úgyis repülni kell gyakorlá cimén. Az illetőt majdnem kizavarták a HM-ből és meg is fenyegették, hogy meg ne próbálja más csatornákon ezt elintézni, mert nem csak az idén, de soha a büdös életben nem kap semmi támogatást.

Aki még mindig nem tudja, mi az a piros-kék-ezüst bika, az a Red Bull, Besenyő szponzora. De talán nem kellett volna leírnom a nevüket, mert nekem nem fizetnek semmit a reklámért.

Előzmény: corporal (286)