mazsika75 Creative Commons License 2002.06.13 0 0 399
ezmar,

Most tényleg nem a Petrosban voltunk, de 2 éve és 3 éve mi is ott nyaraltunk.
Az apartman kertje a főútról nyílik, de mivel maga az épület kb.30 méterrel beljebb van, ezért elég csendes hely. Nekem nagyon tetszett a hatalmas kertje(ahová bel lehet állni a motorral), és hogy a kerten folyik végig a Messonghi folyó. Bár ez utóbbi miatt sajnos elég sok a szúnyog! Az apartmant fák veszik körül, ezért elég árnyékos. Sajnos a szobáknak nincs külön erkélyük, hanem 2-3 szobának összenyitott terasza van. Mi mind a kétszer emeleti szobát kaptunk, azokról tudok nyilatkozni. Felügyelet nincsen, a szobákat 2-3 naponta takarítják. Hűtő van a konyhasarokban, és nagyon jól hűt! (Amikor megérkeztek meg kell nézni, hogy be van-e dugva a hálózatba, mert általában turnusváltáskor kihúzzák.) Az ágyneművel nem volt problémánk, bár az ottani párnáknak elég nyaktörő alakjuk van. Ami viszont eléggé meglepett először az apartmanban, hogy a fürdőszobán nem hagyományos értelemben vett ablak van. Nehéz így leírni, hogy milyen, az a lényeg, hogy nincsen mit becsukni, és üveg sincs, szóval be lehet rajta látni. Nem nagy méretű, de azért elég zavaró, ha valaki szégyenlős. Mi úgy oldottuk meg, hogy a mosogatótálcát benyomtuk az ablakhoz (pont befért).
Motor árakról annyit tudok mondani, hogy 1 napra mindig drágább a bérlés, mint hosszabb távra. Amit mi béreltünk, annak a napi ára 22 Euro volt (1 hétre megkaptuk 90 E-ért). Az egyébként automata, és kétszemélyes. Meg lehet próbálni alkudni, bár 1 napnál nem biztos, hogy sikerül.
Napernyőt nem béreltünk, sört és alkoholt nem iszunk, úgyhogy ezekről nem tudok árakat írni. Ásványvízből gyűjtőket érdemes vásárolni, amiben 6 db. 1,5 literes palack van. Ár: 1,8 - 3 Euro között, márkától függően. Étteremben sem voltunk, amire emlékszem a kiírásokból az annyi, hogy egy pizza 3 Euro, hamburger 2,5 Euro. De ezek nyilván helytől függő árak.

Azt hiszem amire tudtam válaszoltam, ha van még kérdés nyugodtan zavarhatsz.