_latsam Creative Commons License 2002.06.14 0 0 176
De ha már máv panaszok: az kevésbé gáz, hogy késnek a vonatok. Forgalmi ok, egyebek, a hóról senki sem tehet, ezeket kissé +értem, nincs pénz. Pénz nélkül pedig nehéz korszerű, megbízható, gyors, szép...... kocsi/mozdonyparkot üzemeltetni.
De ami nem (vagy legalábbis nem sok) pénz kérdése: kérdezem kökin a ribancot aki meneszti a vonatokat, hogy mennyit fog késni amire én várok? -Honnan tudjam? nem én menesztettem a nyugatiból!
Hát akkor mi a dolgod babám, mint hogy tisztába legyél azzal, hogy melyik vonat hogy áll? Nehéz azt a néhány vonatot fejben tartani?
Albertirsán jellemző: vonat bent áll, jelző zöld, utasok le/felszálltak jv. áll a vonat mellett, forgalmista meg b@szik kijönni indítani. Majd megjelenik néhány perc múlva sietséget színlelve. Átmászik a vonaton és miután a hangosba bemondta a "Gyermekeik és uta....kérjük az ajtókat csukják be...." szlogent mindkét ajtót nyitvahagyja.
Reggelente olvasnék a vonaton. Ha lenne világítás. De nincs. Kocsinként egy két égő. Annál a fénynél pedig nem lehet tanulni. Így holtidő amit a vonaton töltök és sajnálom a napi teljesárú jegy árát ezért a szolgáltatásért.
Előzmény: _latsam (175)