hemicuda426 Creative Commons License 2002.07.30 0 0 14
"Taps! Kori ne mondd már, hogy még mindig itt tartasz??????

Amint látom te is! Mi lett volna ha elsülyed ez a topic?? Gáz lett volna? Mi a francért tették ezt ide .. kezd a tököm tele lenni a Lóerő Klub ténykedésével...

"Hát komolyan mondom ez ovi vazze... Nyit vki egy NYILVÁNOS topicot, erre közlitek vele, hogy ne csinálja, miért ne csinálja, mit ne csináljon hogyan csinálja...és leginkább, hogy D16 ne írjon ide, mert végülis csak nyilvános. Lépjetek már tovább könyörögve kérlek!!!

Na most elég! Ha már ide írsz és életben tartod ezt a topicot, amit a Lóerő Klubbol ide löktek, akkor a hozzászólás legyen ON! Ha pedig csak azért írtál ,hogy Kornélt "ovizad le" akkor isten biz csak neked feltámasztom a NATO-Cartársak topicot. Ott majd írhatsz kedvedre. Ha pedig USA autó témaban van kedved írni légyszives írj a "Az Amerikai Autók dícsérete" topicba.
Mert itt nincs értelme se vitázni ,se beszélni, mert én leszarom az "old" és "new" CARtársak problémait.S mivel ez a szó Muscle Cars közel áll hozzám nem kénne gyálázni holmi CARtársi dumával. Menjetek OFFolni oda. S kérem ezt a topicot felejtsük el.

Üdv
hemi.

UI: Remélem ez az utolsó hozzászólás. VAN másik USA topic ami még él is...Alig vagyunk ,de vagyunk.

Előzmény: Leon_ (13)