heeler Creative Commons License 2002.08.15 0 0 63
Sziasztok!

Akkor előadom az én sztorimat. Nekem is az egyik mániám a harisnya és a tűsarkú cipő. Minél magasabb annál jobb. Az internetről elvileg lehet ilyesmit rendelni, számtalan cég van. De ezt még nem próbáltam, mert nem tudom, hogy hogy megy a fizetés. Valaki tud erről valamit? Milyen bankkártya kell?

A sztori a következő. Már régóta szerettem volna egy szexi tűsarkút, de itthon sehol nem árulnak (nekem 45 a méretem). Internetről meg ugye nem tudok rendelni, pedig az lenne az igazi. Szóval adódott egy lehetőség, kiutaztam Münchenbe (nem ezért). Németországban az ilyesminek régebbi hagyományai vannak. Mielőtt kimentem, kértem infót egy német internetes fórumon, ahol ilyesmi a téma. Meg is mondták, hogy melyik boltokban árulnak ilyesmit - mellesleg ott akármelyik szexshopban is előfordulhat. Kiválasztottam az egyik üzletet. Bementem, persze kissé zavarban voltam. A bolt tele volt ilyen extrém cuccokkal, afféle halloween shop volt. Persze rögtön ráakadtam arra, amit kerestem. Az eladó kérdezte, hogy segíthet-e, mondtam hogy mit keresek. Ő erre szó nélkül megkérdezte, hogy mekkora a méretem (mondanom sem kell mennyire zavarban voltam), majd adott egy dobozt és mondta, hogy ott a próbafülke, próbáljam fel. Még harisnyát is adott. Felpróbáltam, megvettem. Ennyi volt. Elég izgalmas volt:)
Vettem más cuccokat is, de az nem probléma. Az ember bemegy az Auchanba, aztán megveszi a női fehérnemű részlegnél ami kell. A kutya nem foglalkozik vele, mintha egy kiló kenyeret vennél.

Előzmény: tsb11 (-)