heeler Creative Commons License 2002.08.16 0 1 73
Ez úgy van kérlek szépen, hogy egy nő számára nem okoz szexuális izgalmat ha női ruhát hord, mint ahogy én sem gerjedek be attól, hogy férfiing van rajtam. Ha viszont egy férfi meg tudja valósítani magában a nőt, tehát átalakulhat az - némely peches férfiegyedek esetén - szexuális izgalmat okoz, nem is akármilyet. Ez nem kivánságműsor, mint ahogy az sem, hogy valaki buzi. Ez van! Mindenki megpróbálja annak idején ezt kiirtani magából, aztán rájön hogy elég nehezen megy. Nekem akkor múlt el, amikor barátnőm volt. Elég lábmániás voltam akkor, neki meg iszonyú jó lábai voltak, és mindig magassarkút hordott (nem miattam, csak szerencsém volt). Aztán szakítottunk és most megint kiújult a mániám, bár igyekszem ezt nem erősíteni magamban, inkább a nőkre irányítani szexuális vágyaimat, tudatosan. Csak hát a megszokás ugye, ez kvázi kábszer. Egyébként is elég nehéz eset vagyok, ritka az olyan nő, aki megtetszik. Aki formára is jó, meg agyilag is. Aki csak formára jó, arra nem vagyok képes energiát fordítani, csak hogy megdughassam. Akkor inkább saját magamban valósítom meg a nőt, és úgy intézem el a dolgot. A francnak hiányzik egy nyavalygó nő, aki azon reklamál, hogy átvertem, meg hogy csak arra kellettem neki, hogy megkefélhessem. Valóban, csak arra kellenek az unalmas nők. Csak azokkal vagyok hajlandó tárgyalni, akik szellemileg megütik a szintet és jól néznek ki. Ez volna az elmélet, ami mára összeomlani látszik:) Kezdek hajlamos lenni udvarolni annak is, aki hót buta. A vége - már látom - az lesz, hogy meghúzom, aztán jön a rinya, de már nem érdekel.
Mindig csodálója voltam a női szépségnek, talán emiatt alakult ki bennem ez a mánia - bár rosseb tudja. Annyira vonzónak találtam egy nőt, hogy mindig elérhetetlennek képzeltem. Hogy nekem lehet nőm? Ez sokáig elképzelhetetlen vágyálom maradt. Emiatt inkább "csináltam magamnak", magamból. De már kezdem unni, mert egy igazi sokkal szebb.
Lényeg a lényeg, ha az ember nőnek öltözik, részben az az illúziója lesz, hogy nővel van, ami köztudottan elég izgató szexuálisan. Valami ilyesmi a magyarázat.
A tűsarkú cipő meg akármilyen szép lábon gerjesztő látvány, ezt minden férfi és minden nő tudja. Ha nem, akkor most mondom.
Előzmény: Törölt nick (72)