-boneheaD- Creative Commons License 2002.08.21 0 0 135
Mike:
sorry, nekem vhogy a te magyarázatod nem esett le :)
Eléggé átlagosan "művelem" a fizikát, szóval az időutazásos "ismereteimet" pusztán könyvekből, filmekből tudom, a saját fantáziámmal kiegészítve. Pl a [....]magát választani az "abszolút" tér-időről, és a saját temporális tér-idő kvantumát létre tudja hozni[...] mondatod már nekem sok :))

pite:

Nos, szerintem félreértetted a rajzom, bár lehet én nem fűztem hozzá kellő magyarázatot.
Szóval: NEM MÁSIK IDŐSÍKBAN képzelem el! Azzal csak azt próbáltam illusztrálni hogy 1985ből "kilép", és 2015ben visszatér.
(ezt 2Dben legegyszerűbben így tudtam érzékeltetni:)
Bocs, akkor ezekszerint félreérthető voltam. És tudom hogy a doki mit szemléltetett az alter. realitással, szal azt nem kell magyaráznod thx :))

A másik dolog:
Nalátod, kezdem érteni......:)
Pontosítok: érteni már értem, de nemigazán tudom elfogadni. Világos mit mondasz, ami a bttfben is volt hogy amikor elvégezték a dolgukat a jövőben akkor szinte ugyanakkorra mentek vissza mint amikor elindultak, ergo a 85ös környezetnek nem hiányoztak.

>Ha nem sikerül hazamenned a múltba, akkor bizony olyan embereket fogsz találni a jövőben, akik szerint te eltűntél 30 évre!

Tehát ha mondjuk előremész, és két percet ott töltesz a jövőben, s utána sikerül visszamenned a kiindulópontra, akkor szerinted a jövőben olyan emberek lesznek akik nem hiányoltak, igaz? Akkor eszerint, ha előremész és NEM SIKERÜL visszamenni, akkor a jövőben már ELEVE olyan emberekkel találkozol akik hiányoltak....tehát, ha mondjuk 2015be való megérkezésed pillanatában az ismerősök furán néznek rád, azzal hogy "hol voltál az elmúlt 30 évben?" akkor már tudod, hogy NEM jött össze a visszautazás, igaz? Ha nincs semmi különös reakció, akkor valszeg sikerült a visszaút is.
Nemtudom, túl ködösen fogalmaztam? :)

Na mielőtt még én magam is elvesztem a fonalat, leírok még vmit ami most jutott eszembe: a te elméleted szerint az idő "meg van írva", nem? Tehát, az időegyenesen "rögzítve van" az a tény, hogy te mittudomén 31 éves korodban elmentél a jövőbe, és két perc múlva visszajöttél?!

/off (ha eddig ez nem lenne az...)

Ha már ennyire belemerültünk, akkor hadd ajánljam a 12 Majom című filmet. Na az aztán igazán komplex!(időutazás ügyileg)

Szerintem tetszene! :)

/on