-boneheaD- Creative Commons License 2002.08.22 0 0 146
Télleg nyugi Abszolút Nulla, ezen csak nem veszünk össze :) (egy egészséges kis vita meg csak jó, nem? én legalábbis élvezem)

...Amikor 85-ben vagyok, akkor 85 van, és punktum. Én vagy ott vagyok éppen, vagy nem...

De hát én is ezt mondom!
Vagy akkor megint én nem értek valamit? Pont arról beszélek hogy vagy-vagy!
Bocs, tudom hogy kérted hogy ne ezzel jöjjek, de megpróbálom akkor is másféleképp felhozni:
Képzelj el egy időegyenest (most nem rajzolok, az eddig se nyert ;)). Van rajta egy '85ös pont, ahol épp vagyok. Ha elutazok a jövőben, 2015be, akkor "jobbra" fogok rajta menni, és nem a 85nél leszek, hanem a 2015nél.

elugrik valahova az időben. Aztán visszajön ugyanakkorra. Ez miért is lehetetlen? Miért nem lehet akkor jelen az elkövetkező években? Halljuk.

Jelen lehet. És persze, azt is értem, hogy senkinek sem tűnik fel mi történt mert ugyanakkorra érkezett vissza. Nem ezt vitatom.
Egy kérdést: akkor a te elméleted szerint, az idő, pontosabban a jövő meg van írva? Mert én CSAK ÚGY tudom elképzelni amit mondasz, hogy elképzelem az idővonalat, amin rögzítve van az a tény, hogy te '85 november 1.jén elutaztál a jövőbe, és 1 perc múlva visszatértél (most az egyéni időről ugye szó sincs), és élted az életedet, és CSAK ÍGY voltál képes megtekinteni magadat a jövőben. Mert az életed része volt hogy a jövőbe utazol, és visszatérsz 1 perc múlva! Így világos. Ez az elméleted, az idő előre meg van írva?

Mike:

Rajzolj egy egyenest egy lapra. Tegyük fel, hogy[....]

Oks, ez világos, de a következő kijelentésedet megmagyaráznád?
A jövőbe való utazás meg ugye nem is időutazás, ráadásul nem is nagy kunszt.

Na részemről úgy érzem kezdem érteni a dolgot, de CSAK AKKOR vagyok képes ezt elfogadni, hogyha a hozzászólásaitok azt feltételezik, hogy az idő meg van írva! Így van?