Skywalker. Creative Commons License 2002.08.22 0 0 147
Minél jobban belegondolok, annál kevésbé értem a dolgot és még kevésbé értelek benneteket...

Akkor most újra!

Einstein kutya utazott a jövőbe ugye? Egy percet! Neki persze ez csak egy pillanat volt, de a Doki és Marty 1 percet vártak, hogy viszontlássák! Ugyanis Einstein eltűnt 1 percre!!!!

Marty és a Doki utazott a jövőbe ugye. 30 évet! Nekik mindez persze csak egy pillanat volt, de... de rájuk ki várt a jövőben?? Milyen érdekes! Ők SENKINEK SEM HIÁNYOZTAK!!! Sőt családot alapítottak és megöregedtek!

Tehát most akkor hogy is van ez?

1 Einstein utazik a jövőbe, megérkezik, nem találkozik jövőbeni önmagával.

2 Marty és Doki utazik a jövőbe, találkozik jövőbeni önmagával.

3 Marty utazik a jövőbe (55-ből vissza 85-be) és megint nem találkozik öreg önmagával. (Tudom, hogy ez kicsit fura így leírva, de a 2. pont alapján miért ne találkozhatna...)

------------------------------------------------

Abszolút Nulla:

"Mégis ezt hogyan gondolod? HOGY MARADHATOTT VOLNA 55-BEN MARTY, AMIKOR ONNAN VISSZATÉRT 85-BE?? Gondolod, hogy egy Marty visszaugrik a deloreannel 85-be, mert sikerül az ugrás, egy másik meg szomorúan kiszáll a kocsiból, és ott dekkol tovább 55-ben, mert nem sikerült az ugrás? Vagy mi? "

És akkor a jövőben lévő öreg Marty az mi?? Neki sem sikerült az ugrás és lógatta az orrát kifelé a Deloreanből??? Várva, hogy megérkezzen a másik?

"Arról nem is beszélve, hogy egyszer azt magyarázod, hogy aki elutazik az időben, az végképp eltűnik onnan, egyszer meg azt kéred számon, hogy miért nem maradt ott egy alteregója..."

Hát pont ezt nem értem!

És végül:
Tényleg ne húzza itt fel magát senki, nem azért érdeklődöm! Én is imádom a filmet, ezen hibája ellenére is, csak most próbálom megérteni, vagy megértetni a dolgot. Ok? Béke!