Latex Bond Creative Commons License 2002.08.27 0 0 125
Igen, igen ! Egyetértek ! Én is inkább "cipős" vagyok semmint travi, ezért ezt a topic-ot részesíteném inkább előnyben, úgyhogy nem lenne túl jó ötlet, ha átszoknánk a másikba, különösen, hogy egy ilyen érdeklődő és mindenre nyitott kis csapat jött már itt össze. :o) Az más kérdés, hogy szeretem a tökéleteset (az öltözködésben is) és ha már tűsarkút húzok és netán még emberek között is mutatkozom, akkor "tökéletes nőt" alkotok, mert nincs kiábrándítóbb, mint egy félig nőiesített férfi, aki inkább egy tréfás összejövetel bohócára hasonlít az esetlen botladozásával, szőrös lábaival és idétlenül sminkelt képével. Az ilyen iszonyatosan taszít és magamtól is tudok undorodni, ha nem tökéletes szinte minden apró részletében az image-em. No, ez meg már kimerítené ugyan a transzvesztita definícióját, úgyhogy bár magamnak mondok ellent, mégsem vallom magam travinak. Nálam ugyanis nem egy életstílusként jelentkezik a nőiesedés, nem akarok így érvényesülni a mindennapi életben, a travik viszont szerintem (velem ellentétben) nem éreznek szexuális vonzalmat egy női ruhadarab iránt, Ők a világ legtermészetesebb módján viselik azokat. Viszont tökéletes lelki közösséget tudok vállalni minden ilyen emberrel, meg tudom érteni és embernek tudom ettől még tekinteni őket. Saal13-hoz hasonlóan én is sokkal nyitottabb vagyok és toleránsabb mindenkivel, aki egy kicsit más mint az úgymond "hagyományos szexet" űzők társasága. Nagyon találóan írta Saal, hogy "egy jó kapcsolat boldogsága össze sem vethető a fétis által kiváltott vággyal. Meg kell tanulni együtt élni vele !" Szóval ezt a topic-ot személy szerint továbbra is a női ruha fétisek (cipő vagy sál tök mindegy) miatt fogom látogatni, az ennél mélyrehatóbb feminizálódás (transzvesztitizmus) témájában pedig a másik topic maradjon meg irányadónak.
Má' bocs', hogy így pofátlanul moderálok itten, nyugodtan intsetek le, ha túl sokat okoskodnék, csak szeretném, ha a magassarkú cipők megmaradnának fő témának, de azért az még nem baj, ha egy kicsit elkalandozik a beszélgetés fonala, ami nem esik túl messze a tárgytól.
Hogy ne legyek pont én, aki megint túlságosan off, itt egy néhány link a tűsarkú cipők legeslegújabb és számomra legőrjítőbb modelljeiből. Érdekességképpen megjegyzem, hogy az itteni cipők ISZONYATOS drágák, egynémely csizma ára eléri a FÉL MILLIÓ forintot ! Ezt azért tudom ilyen pontosan, mert kértem árajánlatot a La Piazza cégtől és majdnem leestem a székről, amikor megjött a válaszlevelük az áraikról ! De azért kellemes gyönyörködést kívánok minden magassarkú fan-nak, hátha valaki megengedhet ilyet is magának !!!!!
Piros szandál az egyszerűbb modellek hívőinek
Világoskék szandál nem elhanyagolható sarokmérettel :o)
Hogy lássatok egyet lábon is !
A telitalpú parafa csodák egyik képviselője
Tűsarkú utcai papucs rulezzz !
Egy fűzős vádlicsizma 200.000 Ft-ért
Ilyet vennék a barátnőmnek, ha engedné... :o) De így jobb híján magamat lepem meg vele !
Előzmény: wamshoes (124)