BZoltan Creative Commons License 2002.09.02 0 0 189
parajesus, phoenix,

hogy megszaladt a topic...ha igy fojtatjuk a temat, akkor lenyomjuk a futobolondokat meg a bringasokat hozzaszolasszamban :) Eljen az ejtoernyozes mint tomegsport :) hahaha...

amugy tetszett az RS-rol szolo gondolatvaltasotok.., en ugyan nem ugrottam ezzel a csodaval, de a sok elmeseles alapjan egy ugras lehet igazan jo ezzel a cuccal... az utolso.

Szerintem az ejtoernyo a ZP-s anyagnal es a legalabb 1.3-as terhelesnel kezdodik :) de az en velemenyem nem szamit, mert en kb az 50 edik ugrasom ota ilyen cuccal ugrok es csak extremitasbol probaltam ki egyket keleti csodat :)

Ja amugy szoktak ejtoernyosok is tandemet ugrani.. amikor a tandempilcsiknek kell a hosszu tel utan neheny gyakorlo ugras, akkor kismeretu tapasztalt ejtoernyosoket szokat elvinni... szoval errol en lemeradtam, hacsak nem fogyok surgosen 30-40 kilot :)

a cuccberlesrol meg annyit tudok, hogy ha jol tudom, akkor minden valamirevalo klubban meg magyarorszagon is vannak legcellas tanulo cuccok... szerintem berbe s adjak helyi hasznalatra, ha eppen nem ugrik vele helyi tanulo, de az emberi arat azt nem igerem.

kek eget

z