Latex Bond Creative Commons License 2002.09.03 0 0 164
Üdv a Fétisklub tagjainak ! Azt hiszem most már ez a leghelyénvalóbb köszönés. :o)
Kedves T-né !
Egyáltalán nem kell bocsánatot kérned, hiszen miért is haragudnék ??? Természetesen a Bettinán is jártam már és - ahogyan Te is írtad - örülök, ha más lapokon is "egymásbabotlunk" ! :o) Nem nekem kellene szégyenkeznem, hanem a világnak, hogy ilyen nehéz a magunkfajta emberkéknek megfelelő partnert - vagy, hogy ne menjek túlságosan messzire - akárcsak egy hasonló gondolkodású ismeretséget - találni. A Bettina nagyon jó oldalnak bizonyult első látásra, de még egyszer sem tapasztaltam, hogy "igazi" nő látogatta volna. Tény, hogy mindenki egy kicsit önmagát is hibáztatja, ha nehezen megy a kapcsolatteremtés mindenféle hülye gátlások következtében, de azért alapvetően a társadalom elvárásai nagyban befolyásolják, hogy mit mutatunk meg magunkból és mennyire "nyílunk meg" a környezetünk felé. A világon mindenki "kifelé" egy kicsit színészkedik, még az is, aki lelkesen vallja, hogy Ő önmagát adja, mert rengeteg mások által felállított normának szeretne megfelelni.
No, szóval a kérdésedre válaszolva : nem jártam sikerrel és azóta sem hagy nyugodni a gondolat, hogy a nők miért viszolyognak ettől az egész dologtól ennyire ? Tényleg csak az az oka, hogy az Internet ennyire "el van kanosodva" ? Most aztán újabb magyarázatokba bocsátkozhatnék, hogy miért hírdettem, amikor több, mint 2 éves kapcsolatom van, de mivel ez a barátnőmmel még nem lefutott téma, ezért most ezt nem teszem, először Vele kell majd dűlőre jutnom a kérdésben.
Ja, a legfontosabb dolgot mindig elfelejtem, pedig már ezerszer szerettem volna rá válaszolni : NEM KERÜLTE EL a figyelmemet a topic-tali ötlete és teljes vállszélességgel támogatom a javaslatot, bár tekintve, hogy egyenlőre egyedül Saal reagált rá pozitívan, nem tudom, hogy lesz-e belőle valami. Pedig rendkívül izgalmas lenne az itt hozzászólókkal személyesen is megismerkedni, még akkor is, ha nem "öltözünk ki" az eseményre... :o)) Persze azt is lehet, de akkor mindenkinek kötelezővé kéne tenni, különben a gátlások, meg miegymás, tudod.... Szóval az ötleted kiváló és megvalósításra vár, én személy szerint benne vagyok, akár full átalakulva, akár "civilben" egyaránt egy jó kis beszélgetés itt mindenkinek jót tenne ! ;o) Majd meglátjuk, ki mit szól a tali gondolatához...
Na, visszavezetem a topic-ot egy kicsit az "ősmedrébe" ! :o) Találtam megint néhány nagyon vad újdonságot magassarok ügyben, úgy látszik a tervezők agya egyetlen másodpercig sem pihen és a fantáziájuk is úgy néz ki, korlátlan !
Na ehhez aztán kell egy nyúlékony bokaszerkezet ! Szerintem brutálisan szexi !
Ezek nem újdonságok, de ezekben színekben nagyon dögösek !
Íme az általam ígért eszement kreálmány (ballet-boots), ami most tombolva hódít !
Na, kéremszépen így kell megállni egy ilyen balett-csizmában !"
Vagy így !"
És hogy elhigyjétek, hogy egy kigyúrt pasi lába is lehet ennyire hajlékony !"
Másik szögből a hitetlenkedőknek ! :o) Lányok erre reagálhatnátok !
Előzmény: t-ne (158)