t-ne Creative Commons License 2002.09.05 0 0 187
Sziasztok,
ó istenem ne értsetek félre!! A végén még el lesz könyvelve, hogy t-né egy undormányos szexéhes elfajult bagázsnak könyveli el a topik tagjait, és ettől való félelmében nem megy el a talira... ;)
Kéretik figyelembe venni, hogy itt: "Lehet, hogy mert nő vagyok, és én idegen ffiak lakására nem megyek fel :))). " smiley van! Az viszont igaz, hogy borzasztó visszahúzódó vagyok, és nem tudom, hogyan oldódnék fel. Még wam-nél is gátlásosabb vagyok :). De _nagyon szívesen_ elmennék, nagyon izgat a dolog, csak meg kell oldanom vhogy a gyerekek felügyeletét arra az időre. Ne csináljátok már, tessék engem békén hagyni, úgyis elmegyek! ;)))

Skirtman,
A párom perpill munkaügyben külföldön tartózkodik. Amikor telefonon beszélünk, nem a topikról beszélek vele :). Szóval ezért nem tud róla. Ha lett volna módom, már meséltem volna rólatok neki.
A gyerekednek hogyan modnatd el? És mikor? (Nyilván látta rajtad a szoknyát, de nyilvánvalóan el kellett magyarázni neki a hátteret. Mikor, hogyan történt ez? Kíváncsi vagyok, mert egyszer nekünk is "fel kell világosítani" őket.) Fiú vagy lány az utódod?

Wam, eszedbe ne jusson egnem vmi alkoholista ledér nőszemáélynek gondolni! Irgum-burgum! Kellett nekem írni bármit is. Egyszerűen annyit írtam, hogy ISZONYATOSAN félénk vagyok. De addig húzom itt fel magam, míg elmegyek a talira, és ott szétcsapok köztetek. :) Nahát.
A "light változatot" arra írtam, ha a kölkeim ott lennének. Gyerek nélküli megjelenésem esetében természetesen (!) semmi kifogásom nincs egyikőtök beöltözése ellen sem. Akár nagyon szívesen kisminkelek vkit :) (a páromat már kisminkeltem egyszer, de azt mondta, elég is volt :)).

Heeler,
a párom egy időben szőrteleníttette magát. teljesen. Szemöldök, bajusz-szakáll (egy időben máég arra is vetemedett, hogy a bajuszát-szakállát is legyantázta, de azt mondta, hogy ez egyszer bőven elég volt neki), teljes testszőrzet (haj kivételével :)). Gondolom, a nyár miatt ódzkodsz te is az ilyesmitől, hisz ilyenkor az ember rövidebb ruhákat is felvesz (sort, trikó). Szóval megértelek. A párom ilyesmit inkább a hűvösebb hónapoban tett. Most már nem. (Szerencsémre, azért ennek örülök. Mondjuk pl. a színtelen körömlakk ellen nem volt kifogásom.)

Saal,
Te csak ne értsd meg az aggodalmaimat :)))))))))).

És most megyek és iszom egy bögre teát. tejjel. Sok cukorral.
Mégilyet. :)
t*-né

Előzmény: Saal13 (186)