alfredoo Creative Commons License 2002.09.09 0 0 641
fiziko

akartam mar az elobb is kerdezni de a gepen szereplo azonositott terroristakat hogyan vettek ra a szereplesre? valami utleveleket mutogattak a hulye amerikaik? vagy bortonokbol igertek nekik szabadulast?

egyebkent nekem hasonlo ketelyeim vannak az avo magyarorszagi szerepleset illetoen. szerintem tok kitalalas az egesz. aztan ezt a terror hazat is berendeztek. kepzeld az egesz pincet csak ugy krealtak. hogy ilyen lehetett. kozben nem olyan volt. meg akasztofat vittek oda. pedig nem is volt ott. de nagyon felelmetes az egesz...

lehet hogy igazad van. miert ne. a repulogep szemelyzetet es utasait meg ravettek hogy jatsszak meg a halottat. a pilotaiskolara jaro arab faszik meg csak ugy eltuntek. ezek meg csinaltak egy jo kis bulit. tok jo. ez mindezt afganisztanert. tudod hogyha riyadra ledobnak 2 oran belul 3 atombombat akkor mindenki kussolt volna? csak ugy hogy akaar a szaudiak is lehettek volna. ha meg nem ok voltak kisnyul. akkor is a lehetseges tettesek biztosan meggondoljak. ha tudjak hogy amerika visszaut. persze ez itt off.

Előzmény: Törölt nick (640)