Saal13 Creative Commons License 2002.09.11 0 0 206
Sziasztok!

Örülök, hogy megint "van élet"! Azt hiszem topiktali ügyben Latex hozzászólása ezentúl mérvadónak tekinthető -legalábbis részemről-, ha úgy gondoljátok bármikor összeránthatjuk, benne vagyok!

Heeler!
Erről beszéltem! */134-es benyögés/ Egyébként újabb kísérletbe kezdtem, az eredményéről majd tájékoztatni szeretnélek Titeket is. Lényege, hogy még mindig hiszek a fétises viszony "normalizálásában". Nem akarok belenyugodni abba, hogy szexuális életemet nagyrészben elintézzem egy fétissel. Ez irtó sivár! Abbahagyni viszont nem lehet, ezt talán már mindannyian tapasztaltuk, ezért át kell alakítani, "hozzá kell" szokni! Szerintem ha teljesen legálisan viselhetnénk a fétisünket, értem ez alatt hogy nem éreznénk a furcsálló "pillantásokat", elveszne a szaxuális izgalomkeltő hatása. Az egyik legnagyobb ilyen "izgalomkeltő" hatás az "eldugottságában" rejlik. Abban, hogy csak egy intim helyzetben - otthon - használjuk, és érezzük mennyire "furcsa" helyzetbe kerülünk ezáltal. Sokat járok az utcán a fétisemmel, és ha természetesen viselem, akkor a másik ember is természetesen viszonyul hozzá, míg ha zavart vagyok, akkor a másikban is zavart keltek, és nem csoda ha furcsa visszajelzéseket kapok, ezzel tovább növelve zavaromat, vagy izgalmamat. Megfigyeltem, hogy egy idő után viselés közben alig hat rám a fétis, és teljesen normálisan tudok róla gondolkodni. Persze ilyenkor már hiányzik az izgalom, amit "okozni szokott". Elég zavaros, de remélem azért valami kiszűrhető belőle.

Ariva! Igen, jön a hideg, és be lehet öltözni az utcára. /Én már voltam nemrég! :)/ Ez igen jó! Ezt szeretném most kihasználni fent leírt kísérlethez, ami egyébként már MOST nagyszerű eredményeket hoz, bár azt hiszem ITT már tartottam néhányszor. Saját magamon érzek pozitív változásokat, aminek nagyon örülök.
egy örök érvényű tanács: NE MASZTURBÁLJATOK!
üdv!
az optimista Saal

Előzmény: heeler (203)