Latex Bond Creative Commons License 2002.09.13 0 0 210
Sziasztok !
Napirend előtti felszólalás : először is köszi mindenkinek, hogy így egyetértettetek velem tali-ügyben, akkor ezt a jövő majd úgyis hozza magával...a többi meg rajtunk múlik ! :o)

A többi hozzászóláshoz :
Skirtman : személy szerint nem gondolkodtam még a vadidegenekkel való hosszútávú összeköltözésen, de totálisan elképzelhetetlennek tartom, hogy állatkerti majom legyek több hónapon keresztül, mégpedig pontosan a "hóbortom" miatt ! Képzeljétek csak el, ezen csámcsogna az egész ország, hogy "Az a kis buzi ott a tűsarkúban hogy hogy csak lányokkal flörtöl ?" :o) Persze lehet, hogy pont ezen devianciám miatt nem tudnák nélkülözni szerény személyemet egy ilyen bárgyú sorozatból ??? :o) Mivel BB ügyben sík-informálatlan vagyok (és nem is érdekel ez az agytérfogat-csökkentő marhaság), így ehhez a gondolathoz nem is nagyon tudnék mást hozzáfűzni.
A fétis-viselés valóban egy intim dolog, hiszen a szexuális vonzatát pontosan az adja, hogy nem mindenki lát így Téged vagy legalábbis nem olyanok, akiket ez taszít vagy teljes mértékig hidegen hagy a látványa. Ahogyan azt Saal is nagyon kiválóan megfogalmazta : "Az izgalomkeltő hatás az eldugottságában rejlik" ! Pusztán csak azért vágyunk partnerre ebbéli hobbinkban, mert egy "magányos fétisimádatnál" sokal izgalmasabb, ha van még egy ember, aki szinte külön kéri vagy elvárja a fétis jelenlétét (vagy esetleg kötelez rá ???...hehehe :o))) ), mintegy legalizálva azt és persze nem árt, ha ez a valaki a párunk, mert Ő van a legtöbbet mellettünk, így Ő tudja ezt a legtöbb alkalommal igényelni illetve teljesíteni. Női viseletről lévén szó, úgy tudnánk a társadalom elvárásaival szembeni helyzetünket normalizálni, ha inkább Vele vetetnénk föl ezeket, azonban sajnos a partner nem mindig hajlik erre, ráadásul egyes telhetetlen egyének - mint például én - egy idő után arra vágynának, hogy Ő is viselje és én is, mer' úgy még frankóbb, így az elméletem máris romokban hever... :o)
Ariva : Az őszi divatnak én is nagyon örülök, mert jönnek a miniszoknyával és harisnyával párosított csizmák, ráadásul remélem idén is tombolni fog a magassarkú (esetleg magasszárú) csizma és ez az én gyengém... ;o)
Saal : Bár maszturbálni rendkívül egészséges, mert rendben tartja a fehérje-háztartásodat :o)), azért a fétissel együtt végzett önkielégítést elviekben valóban nem kéne túlzásba vinni, legalábbis azoknak, akik ettől az egésztől szabadulni szeretnének. Úgy érzem, nálam jelenleg különvált a "normális szeretkezés" és a "fétises maszti". A kettő nem zárja ki egymást, de persze nem szeretném a másodikat az első rovására túlzásba vinni. Egyszerűen van mikor az egyik hiányzik, van amikor a másik. Nálam akkor fog egyenesbe jönni a dolog, ha össze lehet majd kapcsolni a kettőt... :o)
Érdekes dolog, hogy fétis party-n való teljes átalakuláskor csak a beöltözés terminusa alatt érzek szexuális izgalmat, az ottlétemkor már szinte "átlényegülök" és megtanulom viselni a külsőmet és annyira természetessé válik az image-váltás, hogy már nem érzem azt a bizonyos bizsergést, hanem teljes természetességgel tudok illeszkedni a környezetembe. Szóval egy részét legalizálnám, egy részét nem. Ez még számomra is érdekes, mert nem tudom, mi lenne, ha nyugodtan szaladgálhatna minden férfi tűsarkú cipőben vagy bármilyen más extrém női cuccban. Úgy gondolom, hogy fokozatosan kihalna belőle az extremitás és ha nem szexis nőkön látnám nagyobb hányadban, akkor megtörne az asszociációs lánc a képzeletemben, ami az izgalmat kiváltja. Ugyanakkor viszont leghőbb vágyam, hogy egy bizonyos emberkörnek megmutatkozhassam így is, szinte bármikor...
Sexyshoes : Szia ! Örülünk, hogy Te is itt vagy ! Mázlid van, hogy ilyen "kicsi" lábad van, minnnnyán besárgulok az irígységtől ! :o)) A 20 cm-es sarkú cipőknek már platformjuk is van, abból pedig csak olyat szabad venni, ami egybe van öntve a sarokkal, így max. csak a felsőrészről válhat le. Te milyet vettél, hogy ilyen hamar elhalálozott ?
Wamshoes : A Deichmann-nál valóban gyakran szokott 42-es is lenni, én is lazán szoktam ott próbálgatni, mert még soha nem láttam meglepődött arcot, legfeljebb csak a vásárlók részéről. De volt, hogy eladó jött oda segíteni. (Bár lehet, hogy csak azt gondolta, hogy esetleg terjedelmes lábú barátnőmnek nézek csizmát ! :o) )

Na ennyit mára belőlem ! :o)