t-ne Creative Commons License 2002.09.21 0 0 241
Sziasztok,
Latex,
Spameket kapok a világ minden tájáról, szexoldalak hirdetéseit is, (hehe, az indexes, "eredeti" nickem mélcímére), de speciel ilyeneket nem kaptam eddig. Nem is hiányzott. Most már elmondhatom, hogy ez is megvolt :).
Amit javasoltál: nos, az ötlet nem rossz, csak ki kellene puhatolni. Egyrészt jó ötlet, másrészt: ha az emberlánya végre egy kis hétköznapi, kutyaközönséges szerelmeskedésre vágyik, nem biztos, hogy jó csere a fétises szeretkezés mondjuk kikötözősre :). Bár próbáltam már azt is, jó volt :) (nem vele). Úgy érzem-látom-ismertem meg, hogy elég konzervatív (hehe, a fétise ellenére is :)), szal igencsak ki kell(ene) nyitni a szemem, hogy megtudjam, mi vonzza még. Pl. azt tudom, hogy az általad (is) kedvelt latex-lakk stb. ruhák nagyon vonzzák őt is. És a szatén és a selyem. Ilyen (szatén) ruhákat-fehérneműket beszereztem már, viselem is, ágyon kívül és belül :). Szal nem tudom. lehet, hogy majd kikötözöm :)). (hehe, talán nem is olyan mosolyognivaló ötlet, most hogy így végiggondolom, hm, meg kell fontolni :)).
Menéztem egyébként a latexes topikban a linkeket, tecc nekem is :). Legalábbis a fekete. Az átlátszó nem igazán, mert olyan guminőnek néznek ki benne szvsz. De a fekete olyan cicás, nem? Mint a Batmanben a M. Pfeiffer. Na, az egy neked való film ilyen szempontból, nem? ;) Egy latex top mennyibe kerül jó magyar forintban?

Wam,
jártam már úgy én is. Leárazva egy tornacipő 6000-ről 1200-re, bemegyek, felpróbálom, megveszem, fizetek 300 forintot :)).
üdv mindenkinek
t*-né

Előzmény: wamshoes (240)