t-ne Creative Commons License 2002.09.23 0 0 249
Sziasztok,
Latex Bond,
Érdekelne, miért cserélnél mániát :))). Úgy gondolod, talán ez elfogadhatóbb a nők (jelen esetben a barátnőd) szemében? Kevésbé "feltűnő"? :))) Esetleg vicc volt? (Az sem baj ;)))) A latex és a bondage szvsz már bennem afféle domina (vagy hogy híjják ) képet idéz fel... Ehh... Kinek a filmje is volt a Kötözz meg és ölelj? Bár olyan rég láttam, hogy már csak a címére emlékszem... Viszont nemrég láttam az On-lányt. Ajánlom figyelmedbe. (Nekem leginkább Nicole Kidman hosszú bőrkabátja tetszett. Huhh... Csak ahhoz én alacsony vagyok :(((( ).
Csöbör-vödör csere: azért az sem rossz, hogy egyszer csöbör, egyszer vödör, nem? És ismét színesítettük vmivel a spalettát. :))) A fennmaradó szeretkezéseket pedig meghagyom afféle sima mezeinek :))). Hehe, ki is fogom kötözni, csak legyen rá alkalmam.
Nem hiszem, hogy olyan nagyon figyelmes és odaadó lennék, inkább önző. :) Ne vigyél mennybe :). Latex top: háát, sok pénzem úgy sincs, szóval valszeg nekem nem lesz olyan :(. De a párom fülébe ültetem a bogarat egy lakk ruhadarabról (az ötlet neki is tetszeni fog, úgy éljek :)).
Off-ról: szvsz lejjebb már megtárgyaltuk, hogy ez a topik egy általános fétis-topik, nem? Itt semmi sem off :). (Ha csak az én személyem nem, de talán elfogadtok tiszteletbeli fétisisztának :)))))).
t*-né
Előzmény: Latex Bond (247)