Törölt nick Creative Commons License 2002.10.14 0 0 237
BZoltán,
nem is hagyom magam ijesztgetni, éppen elég nekem az a para, amit egyedül ki tudok termelni :-)

Egyébként érdekes amit mondasz, hogy a kezdőket félted, magam is gondolkoztam azon, hogy lehetséges, hogy béna zöldfülűeket egyáltalán hagynak ugrani, akiknél se önbizalom, se tapasztalat, se semmi. Mivel azonban mégiscsak hagyják őket ugrani, és ráadásul a skacok 100%-ban meg is ússzák a dolgot élve, sőt kiváló egészségben, akkor lehet, hogy mégiscsak nehéz a bekötött ugrást komolyan elb@szni. Ha a bekötött ernyő OK, a lameron rajta van a rádió, és meg tudja a jobb kezét a baltól különböztetni, akkor nagy baj elvileg nem lehet.
(Ha visszaemléxem az első ugrásomra, tényleg ez kell, hogy legyen a helyzet - a gépet olyan testhelyzetben hagytam el, ahogyan egy ajtón kiqrt macsek tenné, aki asse tudja, mi történik - mégse tekeredett rám a cucc. Pedig nem rajtam múlt, annyit mondhatok :-))

Tanuló balesettel kapcsolatban elég kevés esetet említ a kalendárium, amennyire tudom. Ha pedig így áll a helyzet, akkor ezt én hajlamos vagyok törvényszerűnek tekinteni, lehet, hogy azért is, mert így a használtpelenka/nap határérték vizsgálata számomra kedvezőbb eredménnyel zárul.

Előzmény: BZoltan (236)