Yv Creative Commons License 1999.03.30 0 0 173
Sziasztok!
Ez egy nagyon yo topic:) Élwezettel olwastam minden sorát.
Jelenleg barátném esküwőjére készülünk, ami májusban lesz. És én leszek a tanú. Falun (?) lesz a nagy esemény, de egyeltalán nem lesz lagzi. Miwel nincs rá pénz. Esküwő + állófogadás lesz a müw.házban.
Az én esküwőm időpontja még messzi táwolba wész. Apa azt kérte, hogy csak egy éw együttélés után kössük össze papíron is az életünket, amiwel azért egyet kell, hogy értsek, mert úgy tudjuk meg igazán, hogy együtt tudunk-e élni, hogy kipróbáljuk. De a legnagyobb baj az, hogy egyenlőre még együtt se lakunk! Igaz terwezzük, de ehhez kell 1 db. állás a wőlegényemnek. Azután jöhet a lakás keresés, majd a költözés! Már nagyon wárom. Miwel én tawaszi-nyári esküwőt szeretnék a jöwő éw kilőwe, ezért talán 2001-ben lesz a nagy nap. Ha belegondolok, hogy még csak 1999 wan....
De a májusi esküwőre nagyon készülünk. Igaz semmire sincs idő, és csak most megyünk a ruhát is kiwálasztani. Nagyon remélem, hogy yol fog sikerülni. Yo lecke lesz az én esküwőm előtt:) Főpróba.
Torta! Tudnátok segítni. A torta természetesen a tanú dolga. Én megkérdeztem milyen kellene. Mindegy, csak emeletes és szíw alakú legyen. Milyen tortát kellene csináltatni? Az árral biztos nem lesz gond, mert egy gyesen lewő cukrász néni fogja csinálni, de azért nem ártana yo ötletekkel beállítani hozzá.