Törölt nick Creative Commons License 2002.11.02 0 0 150
Ez sokunkat érinthet! Kihasználni az alkalmat! :D

Fogd a párod és fuss a jegyirodákba!
Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy most a legkedvezőbb áron utazz a Malévval!

A Malév év végi akciójában európai városokba 29 900 Ft*-ért, New York-ba és Torontoba pedig 69 900 Ft*-ért utazhat 2002. november 4-től december 15-ig.

A korlátozott számban rendelkezésre álló akciós helyekről legkorábban három nappal a járat indulása előtt tudunk tájékoztatást adni. A jegyet a foglalással egy időben ki is kell fizetni, és legkésőbb az ezt követő 3. napon az utazást meg kell kezdeni. Az utazást a november 4-től december 15-ig tartó időszakban meg kell kezdeni, és be is kell fejezni.

Az akciós árú jegy mellett most a Malév kedvezményes, 3 900 Ft-os áron kínál transzferbusz szolgáltatást öt vidéki nagyvárosba: Pécsre, Győrbe, Debrecenbe, Pécsre és Szegedre.
Az ár egy szakaszra értendő. A buszjegyet a Malév-irodákban és az utazási irodákban az akciós jegy vásárlásával egyszerre lehet megvásárolni.

Az akcióban résztvevő európai útirányok:
Stockholm, Athén, Bologna, Brüsszel, Párizs, Koppenhága, Dublin, Düsseldorf, Róma, Frankfurt, Hamburg, Helsinki, Isztambul, Larnaka, Madrid, Milánó, Moszkva, München, Odessza, Bukarest, Prága, Sarajevo, Szaloniki, Tirana, Temesvár, Berlin, Velence, Varsó, Zágráb, Zürich

Tengeren túli útirányok:
New York, Toronto

*Az árak nem tartalmazzák a repülőtéri illetékeket.