fd Creative Commons License 2002.11.02 0 0 10
Erre is volt válasz, aminek igazsága belátható.
1) mivel a számok, és nem százalékok látszanak, igy ellenörizhetö a dolog (nyugi, ellenörzik is!) Azt, hogy ki mennyit van képernyőn, az határozza meg, ki mennyire aktiv a villában. Sem Niki, sem Hajni nem sok vizet zavart, néha órákig nem lehetett tudni, hogy egyáltalán bent vannak-e.
Azt, hogy mikor fantomkép, mikor rendes képek, az határozza meg (mondjuk igy: a müsorhoz közelálló személy elmondása szerint), hogy nagy a különbség, vagy kicsi? Értelemszerüen kicsi különbségnél a képek mutatásának, nagynál a fantomképezésnek van értelme, ez generál több szavazatot.
A mostani esetnél pedig mindkét verzióra született több 'összeesküvés-elmélet' is, igy akármelyik nyert volna, biztos indult volna ilyen topic :))
Az biztos, hogy Buci erösen elfogultan vezette a müsorokat már kedd óta, jópár ezer Hajni szavazat köszönhető neki, egyszer volt egy mondata, ami Györgyi felé húzott, akkor, amikor rászóltak :) A többi alkalommal vagy sikerült semlegesnek maradnia (na ilyen nem nagyon volt) vagy Hajni felé próbálta befolyásolni a nézőket.

Stef

Előzmény: El_Camino (9)