exlexman Creative Commons License 2002.11.03 0 0 44
fd-az a véleményem, vannak akik nem teljes információ alapján mondanak véleményt. Sthol a kiszavazóshowban mondta a következőt:" Hajni aki jelenleg munkanélküli" és "Györgyi aki egy belvárosi butiq üzletvezetője". Na ebből, csak a két személy közötti különbözet, és az egzisztenciális hátteret megtekintettem az előzetes bemutatkozásokból. A Lorenzo nem alap vitatétele a helyzetnek, bár igazságod van benne, tényleg csak a "lééé a létezése", a családi háttér adott!

...DE A KÖLTŐI KÉRDÉS:

HOGYAN OLDJUK MEG, HOGY AZ ADATOK VALÓBAN KIDERÜLJENEK, miféle MÓDON ÉRHETJÜK EL AZT, HOGY MEGTUDJUK A PONTOS SZÁMOKAT?

A topic inditással a magyar gazdaságban rejlő, a média által irányitottan settenkedő, hazugságra épülő üzletekkel van a problémám, mert ezek azok aki a két réteg, szegény és gazdag között csinálják igazán a szakadékot!

Az átlag magyar 18-40 év közötti réteg számára havi 60-80e-ből ez még álomnak is csak hiú gyarlóság! Ezek az emberek vannak többségében akik ugye TV-t néznek szól erről a statisztika az RTL Klub előzetes felmérése, és a TV2 jelenlegi váltása okán megjelent adatokból!

Az emberek meg hiszik, a kicsi és szegény lányka, meg szegény fiú, érvényesülhet.

A pénz ami dominál miközben Árpa király és csapata kiröhögi ezt a réteget, ahogy Ő mondja "csöves átlag magyar" miközben ez a csövesátlagmagyar dobja össze a LÉT a hülyeségeihez!

Néhányan felvetették, hogy a tisztességtelenség ami a bántó! Mivel jómagam, csak 20 óra körül jutok TV közelébe, ki vagyok téve annak hogy tájékozódni kiséreljek meg. A hiradót már éjfél utánra szoritották, ha tudni, érteni akarom a dolgokat, addig várakozom, mert ugyebár a músorkezdés annyira igaz ujság szerint, mint a hajnal négyig bulizó korán fekszik le szöveg:))

A TV távkapcsolóját pedig, a mostani hétvége óta valóban közel fogom magamhoz, és inkább váltok ha ezt a hazugságshow-t adják. Megnézem inkább a Discovery-t, ott legalább értékes az információ. :) ...és még ma is szavazhatsz SMS-ben a kiszavazó show-ra mert a rendszer nem azonositja a dolgokat, úgy ahogy ez illene!
Próbáljátok ki nyugodtan!

Bár, hozzá teszem Vodafonéknal is ez megy, ha elküldesz egy valótlan számsort, a saját költségedre sem tudhatod meg, te semmiféle sorsoláson nem veszel részt, még ha véletlenül elb....ad a számokat, beirás közben. Mert ugyebár mi balga ügyfelek azt hihetnénk, a NAGY??? -MULTI cég korrekt, és nem veri át ügyfeleit!

A Valóvilág Lényege: A SOK ÁTLAG MAGYAR ÁLTAL A TV ELÉ TAPASZTOTT TÖMEGTŐL BEZSEBELT LóVÉBŐL 1.5 MILLIÁRD FORINTÉRT MEGKREÁLT VALÓVILÁG -BAN ELÉG HAVERJÁNAK JUSSON MELÓ ÉS EXTRA FIZETÉS A MÉDIA JÓPOFIZÓ FENE GYEREKEINEK. A HAZUGSÁG, AZ ÁTVERÉS PEDIG, ÉLTETŐ ELEME A BIZONYTALAN, SOHA LE NEM ELLENÖRIZHETŐ SZAVAZÁSI ADATHALMAZNAK.

...mert ugyebár azok a cégek akik arra lennének létrehozva hogy megvédjék érdekeinket, azok kvázi társadalmi szervezetként engedik ezeket a hazugságokat, a jogszabály ugyan is olyan gyenge, hogy azzal semmit sem tudsz ellenük tenni!

Előzmény: fd (28)