exlexman Creative Commons License 2002.11.06 0 0 65
Jackie_D abban amit leirtal valoban van valóság, hiszen a szamokat egy függetlennek "látszo" ceg számlálja, akit ugy hivnak MATAV. Mirol is lenne független a sajat tars cege a Valovilag vallalkozásnak? hmmm. szerintem semmitől!

Az viszont érdekes ami ott folyik az RTL Klub-ban. Azt hiszen, nem kerek a történet amit latok, leirok néhány jelet a dolog történetéről:

1. Van egy valóság show láncolat amiből néhányan már pénzt csinálnak, de ez franchise-ban működik. Azért ugyebár jogdijat kell fizetni, nem keveset, de hát az RTL kreativ Arpa fele csapata ezt saját ötletre alapozva, kivédi, azt hiszem okosan, szerintem egy 100milliót megspróloltak. Ez Ügyes dobás!:)

2. A ValóVilág kezdetekor elkezdődött a konkurens társaság BB termékének kritizálása, idézhetném, de mindannyian értitek. Azt hihettük, ez a VV jobb lesz mint a masik, mert olyat allit, ami a masik csatornán, sokaknak nem volt egészen elfogadható. Rendben elhittem, szerintem ti is:)

3. Aztán az első hazugság, MAYA pornoprostituált (elnézést, de a szinész? jelző erős lenne)aki felajzotta a néhány hete bentlévő legényeket. Az első botrány, meg is volt, annyi és kész, az ORTT benyomta az első fekete pontot! Visszaütött tehát az első hazugság, mely szerint VV-nél nem lesz "bagzás" hogy topictársamat idézzem.:)

4. Az OKI-nak, hevenyészett néhány nap alatt, fogták és felhajtották, ezt a 4 közül 2, üzletszerű szexipari munkást, akiről azt sem tudták, ki az. A csajt, egy tucat internetes azonositotta, mint prostituáltat. BLIKK lehozza, az IRÉN egy kurva! Erre ma a Fókuszban, az Irénre nyomják a DOLGOT, látszatra mint aki mindenről tehet.

...de hogy a hazugság, ma se legyen kicsi, az IRÉN által előadott mesét - miközben fotó bizonyitja - ahol előadja, hogy Ő nem szexipari munkás, csak egy régen társkereső hölgy...

hmmm... A hölgy fotóját NYÚZ küldte el, és ebből kiindulva néhány infó amit senki nem figyelt a nagy médiában:

1. Az adott linken egy olyan oldal látható ahol az IRÉN kint van az url: http://forum.supergamez.hu/listazas.php3?id=1036404558&order=reverse&index=4&azonosito=szoknyavadasz

2. A domain amire hivatkozik mivel az IRÉN ma a Fókuszban azt mondta, régen, évekkel ezelőtt volt kint a képe egy érdekesség:domain:

szoknyavadasz.hu
org: org_name_hun: Mobil Média 2001 Kft.
registred: 2002-03-22 02:01:05
changed: 2002-03-22 02:01:05

Na most, ha a FÓKUSZ-t csak nézzük és nem értjük, még sajnálni is kezdjük szegény gyerekét egyedül nevelő hölgyet.

Na de, hogy az RTL Klub már megint jól átverjen bennünket? Vagy nincsen egy fél értelmes ember, aki megnézte volna, hogy alig 7 hónapja élő domain az nem néhány éve??

Nem volt egy kreativ ember aki ezt emgnézte volna, hogy jól átlettek b...va?

...ez a felelőtlenség jellemző rájuk a sorsolás leszámolásánál, akár a Meseautós hazugságot, akár a Hajni kiszavazását nézzük, az elérhetetlen szavazó vonalakat is figyelembe véve!

Az Árpa team pedig ezerrel sodor a hazugság mezsgyéjén, mert a nézettségi mutató állitólagosan őt igazolja! Azt hiszem az RTL-es háttérrel lennénk néhányan akik végig sodornánk ezen a piacon, és meg is tudnák mutatni hogyan lehetne tisztességesen csinálni, csak hát...
...na de ez most itt nem táma:)

Előzmény: Törölt nick (64)