exlexman Creative Commons License 2002.11.07 0 0 72
Kedves Noir2, soraid barátságos gesztusa feltételezi, hogy megfogalmazásod emberi oka a téma nyilvánosságra kerülése, de remélem nem célja az ellenlábas média részéről történő, revansnak.

Ugy látom és hallom, hogy a BB-ben is vannak dolgok amelyeket az RTL-ben lehetne "átdobni" nézettségjavitónak, ezt azt hiszem, kölcsönösen nem vállalják fel egymással szemben, ez igy van rendjén, ki ki seperjen a saját portáján:)

Az viszont jobban adná ki magát, ha maga az RTL KLub Árpa-csipet-csapata olvasná el észrevételeinket, mert akkor lenne hatása a dolgokra eme nagy egyetértésnek.

Szivesebben irnék a pozitiv dolgokról, de mostanra a VV-mind közvetitési strukturájában, mind az időrendiségében kevert-kavart közvetitése, egyre több ember ellenszenvét váltja ki, Ők még is ragaszkodnak hozzá!

Úgy gondolom, 1.5 Milliárd forintból, egy ennél kisebb stábbal, de szervezettebben is megoldhatóan tudnám prezentálni a dolgokat. Minden ilyen, hókusz-pókusz, ellenőrizhetetlen adatáralmás azt bizonyitja számomra, a pénz amit az RTL Klub fizet, kézen-közön el kell, hogy tünjön a társcégeken keresztül. Sógor, koma, jóbarát...:(

Szerintem, azért kell az adatoknak ellenőrizhetetlennek lennie, mert az RTL Klub számára, még megéri kifizetni 1.5 milliárdot, remélem a reklám bevétel ennél vagy 30%-al több lesz erre az időszakra, mert akkor a kutya nem fogja megkérdezni, kedves Árpa Attila, az RTL oszlopos Média istenének kikiáltott fenegyereke, hol a lóvé ? "Viritsd a lóvét" -kiabálhatná Jerie a Nagy hátrálás cimű Tom Cruise filmben:))

...ha tehát van " viritsd a lovét" senki nem fogja megkérdezni, ki miért sumákolt a számokkal". Amennyiben nem, akkor Árpa Attila csapata szorul a hurokot játszik. Ez az új magyar társasjáték, politikai alaptanulmányokra épül, és elleshető a Torgyán féle földművelésügyi, a Sik Zoltán féle informatikai kormánybiztosságtól, volt, és van kitől tanulni.

Ez a magatartás, ami a média még nagyobb, és még hevesebb tömegbefolyásoló képességét latba véve irányitani tudna. A felelősség ugyan is csak az utca emberét éri el. A "nagyfiúk" még meg sem perzselődnek!

Előzmény: noir2 (71)