exlexman Creative Commons License 2002.11.07 0 0 82
Kedves fd, azt hiszem, ha egy ujabb irányba terelgetem a beszélgetést, te mindig tudsz egy bölcset mondani:) Az egesz dolog nem igazán érinti a politikát, de valóban jellemző a metodikájára, az ami az országban folyik. Arra a megjegyzésre pedig, hogy az Árpa Attila szúrná a szemem, azt kell mondjam, közel sem igaz a dolog, jómagam nagyra tartom kivitelező, szervező készségét, és azt ahogyan maga körül folyamatosan manipulálva tartja a sok-sok embert! Ez viszont, nem azonos azzal, hogy ha valami véleményem lenne, azt ne tenném meg. A képmutatók hárulról jönnek mint a melegek, én szemtől-szemben irok ide mindent. Mint látható azt is, hogy elismerem Árpa Attila kompetenciáját, csak azt látom, a dolgok nagyobbra növekedtek, mint amit Ő, jelenleg teljes egészében koordinálni bir. Egy média nem engedheti meg magának, hogy saját magát járassa le balgaságokkal. Az egyik média minap pl. lebűnözőzte az angol lottó nyertest, mert az ittasan vezette az autóját, és ellen szegült a rendőri intézkedésnek, amiért kapott vagy néhány hónap felfüggesztett büntetést, majd nyert néhány millió angol fontot. Ennyi erővel a RTL klubban lebűnözőzhetnének néhány saját, és néhány vendégszereplő sztárjukat. Az viszont a hazugság csúcsosodását, és az erre való hajlamot mutatja amit a legyen Ön is milliomos játékban tettek a 36 éves, a játékban már 10milliót nyert rokkantnyugdijassal.

A mai, egyik napilapban Vagó István sószerint ezt nyilatkozta:"Én, annak ideján nem ehez a médiához szerződtem" hmmm.

Micsoda? Szóval már belülről is büdösödik a hal?
Vágó Istvánt, egy értelmes, megfontolt média szereplőnek ismertem meg, azt hiszem, sok érdekes dolog történhet az RTL Klub háza táján, ami előbb-utóbb kicsúcsosodik onnan!

A hazugság volt a topic inditás oka, ami ugyebár alapja a csalásnak, átverésnek! Néhány nap alatt, több alkalommal is bebizonyosodott, az RTL Klubban is kevés egy jó ötletet kitalálni, -az egyik topic társ szerint magán cégként - (az RTL abszolult nem magán cég jegyzem meg, de kérd le a céginfóját)hanem azt menedzselni is kell tudni.

Sok ismerősöm mondta, ha lenne ennyi meg annyi pénze, akkor mit csinálna belőle, aztná soha semmit nem csináltak. Ez az Árpa Attila mert, volt arca hozzá, tehetsége, elkérte a pénzt érte és csinálja. TV2-n ez a Sváby-Kereszty páros dettó.

...hibázni is szoktak az emberek! Ez is normális!
Viszont, ha menet közben az arcomra verik a hibáimat, igyekezni kellene változtatni rajta, erre ahogy elindul a kaki szivárgás a nagytartályból, egyre több helyen derül ki, ez mer nem szivárog, hanem folyik!

Ez pedig már, egy ország előtt kezd igazán büdös lenni...

Előzmény: fd (75)