exlexman Creative Commons License 2002.11.07 0 0 108
Mint irod:"Állítottad, hogy 1,5 milliárd az RTL VV költségvetése. Kérdeztem, hogy honnan az infó, és mennyi a BB-é? Nekem más információim vannak ugyanis."

Amennyiben vannak értékes információid, nosza, ird le nekönk is ide! Azt, nem tudom, hogy jön ide már megint a BB- amikor ez a topic VV-ről szól. Az az érdekes, hogy a topic nyitás óta, olyan általános módon fogalmazol, amiben semmi nem tény, körül irod a dolgokat, miközben azt sugallod, nállad van információ!

Azt irod, idézem:
"2) Azt mondom, 250k volt. Azonnal bukta, mert
a) a telemédia számláján csak 50k szerepel
b) a szerzödött cégeknél kimutatható, hogy mennyi hivás jött felölük "

Telemédia? - honnan veszed, hogy a telemédia? - matávos direkt támogatott játékban, Telemédia? Miközben a TV2-őn meg ezerrel nyomják mint statisztikai szolgáltató, itt meg sort sem emlitenek róla? Titkolják mi, jólértesült? -hmmm.

A 90-es számtartomány a Matáv privilégiuma, ezért ha hiszed, ha nem direkt is tudja adni az emelt dijas szolgáltatást RTL-éknek. Aztán annak számlálását is meg tudják oldani, mások nélkül. Hol van a telemédia, a BB-n kivül?

Ezt irod:"esetleg egy számvizsgálat komplett menetét is ismertessem? :))"

Fd, neked sok általános, szakmai multatból néha már elhihető információ foszlányaid vannak, amiket olykor BB-nek, olykor VV-nek titulálva, keversz, kavarsz.

Az ilyen adatokkal kapcsolatosan azok után mondj, még látszatra is hasznos infót, hogy kértél egy pld-emeltdijas sms és teflony szolgáltatási szerződést. Olvasd el, és ne vakits itt senkit. Az emberek imitten a topicban, megkérdőjelezték a következőket:

1. A számlált adatok valódiságát
2. A számlálásra nyitvaálló idő létét, és annak lezárárát követő szavazás tényét
3. Az elérhetetlenségből származó esélyegyenlőtlenséget, melyet technikai ellátatlanságra fogtunk néhányan, az ördög nem alszik jelzővel kiegészitéssel.
4. A Vágó ide mint belső negativ felhang került, a köritéssel, hogy érthető legyen, de ezt ugye még most sem fogod.

További kérdésed:"Juteszembe: Dr Del Medico Imre neve mond valamit? :) " Én, tudom!

Bár a vigyorgókkal ellátva? - hmmm. Talán, még lesz rá erre is libatrelős válaszod!

Megint egy olyan kérdés aminek semmi köze a topichoz! Nyiss már egy saját topicot a sok kérdésedet felteszed, és meg is válaszolják, olyan Fd-set, mellébeszélőset!

Előzmény: fd (103)