fd Creative Commons License 2002.11.08 0 0 113
Végre játszatunk logikus gondolkodást, köszönöm :)

Az elsö verzióval továbbra is az a baj, hogy megfogható. Egy korrekt számvizsgálat /és mostanában egyre korrektebbek, Enron óta/ bizony még egy ceruza beszerzése esetén is megkeresi a számla mögött a teljesítést. Ennek ellenére ez az út járható lenne szerintem, de továbbra is azt mondom, nagy veszteségekkel jár, nem éri meg. Persze ennél sokkal jobban bujtatni kéne a dolgot, hiszen megvannak a bevált reklám és marketingcégek, az éves záráskor kökeményen vizsgálnák/vizsgálják az uj belépőket.
A második verzió egyszerübben kivitelezhető. Ha eljátsszunk az 'én lennék' gondolattal, akkor én a kettes környékén próbálkoznék, vegyitve a modszert az "idöben mondom, hogy vége a szavazásnak" dologgal.
Persze ezt csak akkor, amikor nagyon sok a szavazat, és fej-fej melletti a verseny, ilyenkor nyugodtan lehet 1-1 percre azt mondani, hogy 'a tulterhelt vonalak miatt nem tudott fogadni hivást a szám'.

A jóslathoz: nem biztos, hogy kell hozzá csalás.
Ha szoros verseny lesz, én is elengedek 1 hivást Lorenzó mellett, bár őt nem kedvelem, de tény, hogy a villába jobban kell (és igy a müsor is jobb, nekem, mint nézőnek)
Nem vagyok magam ellensége, az elözö szavazás elött is leirtam, nem szeretnék hetekig egy olyan müsort nézni, ahol mondjuk a háló egyik sarkában Szabi, a másikban Hajni depizik, a fürdöszobában Nóri és Leslie enyeleg, mig a jakuban Oki és Majka részegek...

Előzmény: Don Roberto da Capo (112)