Locsy Creative Commons License 2002.11.13 0 0 179
Sziasztok!

Újra itt. Taniskával eleg jól haladunk mi is a dolgokkal(ül, pacsi, hozd vissza jól megy!), de ha talál egy csontot séta közben azzal elrohan es hiába hívom, elszalad vele. Ennek kergetőzés szokott lenni a vége. Tegnap is egy Boci nevű franci bully fogta meg nekem! (Igen, Mollika a te osztalytarsad a suliban!) Remélem, ha majd fenbruártól járunk suliba megtanul jobban engedelmeskedni.Úgy veszem észre, hogy próbálkozik a tűréshatárommal!
Viszont tök jó arc volt a múltkor. Kivittük a telkünkre őt meg egy riasztópisztolyt, hogy kipróbáljam, mit reagál a lövéshangra. men szagolt én lőttem, ő rámnézett, hogy mi a bajom, majd szagolt tovább, mintha mi se történt volna. Ezt többször eljátszottuk, de mindog nagy ívbe tojt a durranásra.
Imádom nézni, ahogyan játszik. Van egy napra vele egyisős magyar vizsla lány, vele aztán jól elvannak. Szegény Maját(vizsla)mindig átveri. Találtak múltkor egy kidobott törlőruhát és azzal játszottak. Maja elszaladt vele, Tancsi meg nem bírta elvenni tőle. Erre elszaladt egy bokorhoz és élvezettel elkezdte cibálni, erre a vizsló felfigyelt, hogy ez neki is kell, a rongyot hátrahagyva odaszaldt, Tani meg egyből el onnan és rá a rongyra. De még rebgeteg ilyen eset van!
Minden rosszasága ellenére egyre jobban imádom ezt a kutyát!