Both L.RAIRFLY Creative Commons License 2002.12.08 0 0 280
Tisztelt Igazgató úr, Kedves Laci !
Valamit valószinű közösen nem értettünk!
Talán nekem "az eje pálya" nem értését kellett volna jobban körül irni!Nyilván ebből adódóan lett az eje pálya nem értése számunkra ambivalens!
Sorry !Ismételten nem pejorative gondoltam, hanem azokra a körülményekre és állapotokra értettem, amit valóban TI (AZ-BL) sohasem fogtok megismerni. Nem azért, mert erre nem lennétek képesek, hanem azért, mert keveset mozogtok abban a szférában (néha gyilkos mocsárban)ami esetenként jellemző erre a területre.
Az mélyreható információkra, meg valóban nincs is szükségetek, mert egy szakterület mentális állapotának megváltoztatásához nem hatósági jogkör kell.Annak ellenére, nyilván időhiányból adódóan pl. AZ. magas ivben elkerülte az ejtőernyőzést érintő, esetleg panaszos problémák,
"sirások" meghallgatásának lehetőségét!
Igen is meg lett néha vezetve, volt beosztottam által, gusztustalan formában.
Öreg csataló vagyok ebben a szakmában is, fájdalmas leirni az évtizedek számát, amit határtalan örömmel töltöttem el és töltök most is! Góréként élem világomat 1967 óta. Akkor lettem valamilyen vezető.Azóta is művelem aktivan és nem műkedvelőként!!
Gondolhatod ha valaki tapasztalt és látott valamit a hazai ejtőernyőzésben, akkor én eléggé előkelő helyre sorolnám magam !
Tudod nem nagyképűen fogalmazva, nekem szivem is volt a munkához ! Talán túl komolyan gondoltam mindent, mint más és ezt ki is használták egyesek
Lehet hogy emócionális alapon közelitek meg dolgokat, amit nem kellene. Nyilván nem is kerültem volna annyi konfliktus helyzetebe, mint amennyibe kerültem.
A jó pap is holtig tanul, én is tanultam !
Ha megfigyeled láthatod! Az ország ejtőernyős
"szive" Gödöllő szinte eje.kihalt !
Hát ennek is oka van ! (tanultam !)
Visszatérve az eredeti témára gondolhatod, hogy mennyire fájdalmas számomra a megvezetésetek, ebből adódóan az eje pálya néha nem értése!
Nem szeretnék sem veled, sem a leendővel konfliktus helyzetbe kerülni, főleg veled nem, akivel talán nem is volt lehetőségem "veszekedni"
De Laci ! Nem adom fel és küzdök és küzdeni fogok
mert ez is éltet és érzékenyen figyelem az ejtőernyőzést érintő hatósági történéseket.
És mindig is szólni fogok, mint ahogy eddig is tettem.
Más:áttételes információ, irod ! Merem remélni nem úgy gondolod, hogy Te mindent tudsz, mert
Rácz Feri (Ede) barátommal egy padban ültetek.
Az más volt és igencsak régen voltak a gimis évek !A a jó cimboraság, ami esetleg folytatódott
biztosan nem a hazai ejtőernyőzés megváltásáról szólt!
Egyébként fájdalmas számomra,a Rácz Ede és "dereng valami" kapcsolódás!
Ti és sokan mások semmit sem tudnak, csak gondolnak és gondoltak dolgokat. Tudod mikor nem aról szólt a dolog érdemi része, hogy szegény Ede
miért halt meg, hanem csak B.Lajosról és semmi másról, akkor gondolhatod hogy mit és hogyan kellett küzdenem.Ebben a piszkos hadjáratban benne volt A.Zoli is mert megvezették és ezt sohasem fogom elfelejteni, amig élek.
És azt sem, azt a kegyetlen, kegyeletsértő
helyszinelési körülményt amit és ahogy a MAGYAR HATÓSÁG akkor lefolytatott. Gusztustalan volt és undoritó!
Érzékenyen reagálok minden ejtőernyős halála és a személyemmel kapcsolatos megjegyzésekre, melyeket oly örömmel megjegyeznek egyesek, mint pl. a szomszéd topicban tette, az általam már ismert személy, akit ha találkozom vele isten bizony pofán fogom vágni és a "füleit" a kezébe adom !Lehet, hogy nem ez a módszer a célravezető, de teszem mert az ejtőernyőzés során azért vad dolgokkal is néha szembesültünk és rendeztünk le dolgokat.
Laci ! Rácz Feri téma felkavarja érzelmeimet, de elmesélem. Ha valakik igazi barátságban voltak, akkor azok mi ketten voltunk.Hatalmas terveink voltak közösen a hazai ejtőernyős kommunizmus
megtörésére. Nem sikerült, mert sajnálatosan elment. Az eltávozóról vagy jót, vagy semmit !
Ezért hallgatok! Egyszer egy sőr mellett majd mesélek hogy mi is történt valójában !
Ne gondolj semmi bűnös dologra, mert semmi olyan nem történt a körülmények során.
Amit tudok lehet hogy csak ketten tudjuk, Ő meg én.De tudom ! És tiszta az én, és az ügyben érintettek lelkiismerete. És ez a lényeg!!!

A beszélő viszonnyal kapcsolatban pedig az a véleményem, hogy természetsen nem kell egymást szeretnünk és a viszony ne csak addig létezzen, amig szeretjük egymást (nehogy félreértsed a szeretetet, én továbbra is a lányokat szeretem :)
hanem a kultúrált kapcsolat - mint ahogy azok a hülyepolitikusok művelik, a parlamenti iskolapadban a verbális csata során megölik egymást, délután meg együtt kvaterkáznak, meg teniszezgetnek - meg kell hogy maradjon.
Esetleges hatősági döntések során semmi esetre sem lehet motiváló tényező, az illeteő pasas, vagy szervezet körüli +, vagy - legenda !
Tehát a beszélő viszonynak semmi köze a dolgokhoz meg ahhoz, hogy néha szembesitem az illetékes "elvtársakat" az igazsággal.
Tehát summa -summ.Remélem a "jó" beszélő viszony
2-tönk között megmarad ! Hidd el, tudunk még 1 néhányan nektek segiteni!
Lehet, hogy kissé hosszúra sikeredett a reakcióm és talán nem is itt kellett volna megküldenem, hanem saját fiókodba, de úgy gondolom hogy azok akik esetleg olvassák, érzékelhetik a jó kapcsolatrendszer kialakulásának körülményeit, és annak is örülve, hogy a PLH mb. igazgatója belátogatott az ejtőernyőzést érintő topicba is!
Talán bátorságot mernek meriteni, hogy az egyszerű emberek is megszólaljanak, akik semmi mást nem akarnak,"csak örömmel ejtőernyőzni"
Üdvözöllek, meg másokat is !

Előzmény: parajesus (279)