paty Creative Commons License 1999.04.02 0 0 203
Sziasztok Mindenki!

Sajnos csak péntekenként és szombatonként jutok Internettohoz, úgyhogy szeretnék hozzászólni az 1 hét alatt történtekhez.

Először is: Az esküvő katalógus pageén olvastam, hogy az esküvő előtt ajánlatos mindkét félnek orvosi vizsgálaton részt venni. A későbbi gyerekvállalás miatt. Nektek mi erről a véleményetek? Én lehet hogy nem mernék ilyet csináltatni, mert tudom, hogy a leendő férjem imádja a gyerekeket, s szeretne is, s ha kiderülne, hogy mondjuk nekem nem lehet gyerekem, az borzasztó lenne, nem tudom hogy reagálna. Jobb ha nem tudom előre.

Másodszor: Berku!
Tökéletesen egyetértek veled abban, hogy nem kell műtermi fotó, sokkal jobb, ha valahol a természetben készülnek a képek. Mi például a templomkertben fogjuk készíttetni, mert az nagyon szép hely. Az egyik ismerősünk pedig valahol Szigetszentmiklóson, egy tóparton készíttettek. Lehajló fűzfaágak és csónak mellett. - Nagyon szép volt.

Harmadszor: Piroska!
Teljesen egyetértek a szüleiddel, hogy ha már az anyós adni nem tud, legalább el ne vegyen. A szülőket lehet segíteni, ha rászorulnak, de nem minden határon túl. Nem várhatja el, hogy esküvő után is annyi pénzt adjon haza, mint azelőtt, hogy megnősült.
A másik meg az, hogy hogy képzeli, hogy leqrváz azért, mert a fia veled szeretné leélni az életét. Talán őt is leqrvázták a férjének a szülei? Engedje, hogy a fia a saját életét élje! Lehet hogy beszélnetek kellene 6 szem közt az anyóssal is, hogy ne ártson nektek. Bízom benne, és szurkolok nektek, hogy a helyzet jóra forduljon.

Ja, még valami: Szerintetek nem baj, ha a menyasszonyi ruhához valamilyen fehér szandált választok majd?

Mindenkinek üdvözletemet küldöm: Paty