incerfa Creative Commons License 2002.12.09 0 0 285
Szia Norma !
Örülök, hogy ismersz! Ha ismersz, akkor "ismersz"

Amióta az eszemet tudom, egy dolog lebeg előttem.
Repülés-ejtőernyőzés /a ballon is buli, mert lehet belölle ugrani (Balon szakszóm száma B-026)
Az első ejtőernyős csapat voltunk, akik csupán azért műveltük, mert lehet abból jumpingolni is !
A repülésemet minden esetben alárendeltem az ejtőernyőzés alá. Több mint 6-ezer repült órám van. Az ejtőernyős érdekért ölni tudok és tudtam is. Nomeg Gödöllőért.Megteremtettem a szoci világ után olyan ugróhelyet aminek csodájára jártak, még a "nyugatiak" is.
De hát a magyar génjeiben hordozza azt a bizonyos dolgot. (tudod a szomszéd tehene szindróma) És ebből lett elegem ! (egy időre)
De úgy tünik most sikerül felállnom,a C-182 (LILI) új motorral, uj szinnel, és nálam új szivvel talán megint beindulok.
Nomeg egy nagyobb gép is kilátásban van ! (99%)

Szóval vannak elérhető célok(tervek)és Gödöllő újból beindul!
Azzal együtt semmi jajveszékelés nem volt Gödöllőn. Ebben az évben 25 fő légcellás növendéke volt a klubomnak, aranyosak, ugranak
stb. De arról nem én tehetek, hogy rajtunk kivül más itt lévő klub még csak ki sem tette a lábát Gödöllőre.A lehetősége meg volt, nem éltek vele, sajnálom.A RAIR-on kivül még másik 5 klub is létezik. A Malév egyedül akikkel közösen ugrunk.
Nem is volt baj, meg anyázás, meg méltatlankodás, meg irigység meg egyebek, hogy a BL. ebből mennyit kaszál. Ebből soha sem lehetett kaszálni, aki egy kicsit ismeri egy repülőgép üzemeltető és üzemeltetés kürülményeit.
Csak annyit, hogy a RAIR, hogy az új JAR-OPS követelményeknek megfeleljen, mindez 6 hónapjába és közel 1 millió HUF-ba került!És ezzel csak papirja van. A többit jobb ha nem ismeritek, mert elájulnátok.
A csóróság nyilván rá nyomja a bélyegét mindenre,
sz@rból nem lehet várat épiteni, de megpróbáljuk.
Visszatérve B.Zolihoz arany pofa, de még most sem
érti a "lényeget".
Namármost, ha nem akar hazajönni gürczölni, akkor hozzon pénzt meg egyebeket. Olyan centert(DZ) csinálok neki, hogy 7 nyelven fog beszélni.
Mondja az MHSz sirást ! Tudom, ismerem, hiszen a kezem alatt százak (ezrek?) nöttek fel, ingyen.
De ugrottak is !Akkor az volt, az volt a dolgunk, hogy mindenkinek biztositsuk az alanyi jogon való ugri-bugrit !Aztán jött a váltás, amire még valószinűleg még sok régi ember kábulatban van, hogy ezért fizetni kell. Amikor a kommunista ejtőernyőzés megtöréséről beszéltem, akkor nyilván többek között erre gondoltam, csak nem akartam olyan csúnyán kifejezni magam!
Meg nem akarok senkit sem megbántani, aki régi klub góré, de nem minden esetben voltunk egy hullámhosszon.Ha valaki a "kapitalista" ejtőernyőzés működési körülményeivel tisztában volt, az tálán én is voltam.
Csak egy példát mondjak: A rendszerváltással egyidőben azonnal megszüntettem az úgynevezett
"társadalmi munkát" Aztán ebből próbálj következtetni.
Nem tudom mióta ejtőernyőzöl, mert egyenlőre anonym vagy előttem (Norma)de ha ismered a Gödöllői történeteket, a melómat és ahogy olvasom te is "frissen" gondolkodsz. (egyébként B.Zoli is, amiért hálás vagyok neki, mert néha Qrva értelmes dolgokat ir :))akkor nem aggódom, mart valószinűleg azok közé tartozol akik kedvelnek és nem az undoritó irigység vezérli az agyukat, nos ilyenkor lehet igazán feltöltődni, és örülni a jövönek.
Ne aggódjatok, lesz még búza, lesz még lágy kenyér !me a lobogó is fog lobogni, meg a turul madár is vissza fog szállni, meg bércek ormán fog meg fog szólalni a tárogató (alias csicsergő dübörgő hangszórója) meg minden.
Még talán tablettát is lehet vásárolni, klf jelűt!(Ne örülj! csak nyugtató tabl.)
Lesz nagy összeborulás, meg csók, meg happy érzés.

Egyébként mi karácsonykor 26-án ugrunk C-182-ből de egyenlőre 1200-ig mert új a motor.
Szilveszterkor természetesen a hagyományos mindenki a vendégünk ! (ne bánkódj, nem ingyé )
Kék eget Zolika, mőg Norma !
Ugyistuggyátokhogyszeretjükegymást !
Lehet hogy én mást ? Éjjenek a csajok !

Előzmény: Törölt nick (284)