BZoltan Creative Commons License 2002.12.10 0 0 294
Tamás,

felreertesz...

en nem tanacsolok senkinek semmit :) ugy csinaljatok ahogy akarjatok.

Hogy ertsed egy hasonlatot mondok...
kepzeld azt, hogy van egy focicsapat.. 11 ember ugyebar. A het minden napjan minden focista elmegy edzeni, de mindegyik masik varosba... az egyik ugy edz, hogy sort iszik, a masik moziban ul es ugy edz, a harmadik, ultizik a haverjaival es igy keszul... esatobbi esatobbi.. egy ketto esetleg dekazik egyedul a haz mogott. Nehanyan meg a beluket kihajtjak, hogy jo klegyenek, de egyut focizni sosem szoktak... na szoval egy ilyen csapattol ne vard el azt, hogy akar egyetlen mecset is megnyernek...

es az nem tanacs, hogy sracok, egyut, egy palyan kellene focizni :) ez alapkovetelmeny

Es azert pofazok kivulrol, mert kivulrol jobban latszik. Az, meg hogy hogyan allitjatok TI es nem en talpra a magyar ejtornyos sportot az a ti dolgotok.

Tolem tisztelhetsz akit akarsz nekem olyan mindegy.. de tudjad, hogy az akit te esetleg nagyon tisztlesz amiatt, hogy minden jot tett a sportert azt mas esetleg mint a sport tonkretevojet tekinti :)

Rizsa lehet sok, meg fel lehet talani a spanyolviaszt hetente es johetnek kismessiasok es hetente tarthat barki ontetemrehivast... a lenyeg az lenyeg

1. repter
2. gep
3. kizarolagos kozponti oktatas es tandem
4. fizetokepes tabor

amig ezek kozul barmelyik hianyzik addig sanyi... addig marad a sztorizas a repteri kantinban de sportenjtoernyozsrol meg beszelni is kar. Jelenleg pedig ha jol tudom akkor ebbol anegybol talan a repter adott a tobbi nem... Szoval hajra sracok :)

kek eget,
z

Előzmény: széles tamás (293)