Törölt nick Creative Commons License 2002.12.13 0 0 topiknyitó
Naszóval kéne vmi okos segíccség, mer gáz van ám nállunk. Van 1 kb. 5 év körüli már rég befogadott Qtyánk aki igaz hogy turmix de szép darab és sportos viszont sajnos konok isss. Azaz: nem szeresi a korlátozásokat úgymint pl. kerítés. Ergo: a normál 1,80 (+szögesdrót) kerítés felett átröppenve az uccán örzi a házat, ami kissé porblémás dolog. Amúgy abszolút nem támadó, soha senkit nem harapott meg, stb. de sajnos a többi Qtya példáját követve az utóbbi idöben rákapott a postásra... úgyhogy ma meggyütt a levél hogy a posta ezentúl nem kézbesíti a leveleinket és értesítést se hagynak. :-((

Mán töprenkettem hogy mi legyen: 2,5m magas kerítés ölég börtönjelleget adna az ojjektumnak (és gondolom baromi drága isss lenne megcsinázni körbe), mekkötni nem akarom... szal lyó lenne vmi megoldást tanálni. Ekkor villant be hogy mintha hallottam vóna ollasmit hogy koloncot akasztanak faluhelyt a Qtyok nyakába, hogy ne szalaggyanak el vadászni.

Mi a véleményetek, egy illen megódás visszatartaná a kerítésugrástól isss? Vagy 1éb 5let??? Vajjon millen paraméterekkel rendelkezik 1 kolonc???