Boarhunter Creative Commons License 2002.12.18 0 0 5
Hali!
Nekem is van (többek közt) egy befogadott német vizslám, aki röhög minden kerítésen és a magántulajdon szentségét abszolút nem tiszteli. Ez leginkább abban nyilvánul meg, hogy a szomszédok kertjeiben a 46-os tappancsával iszonyú dúlást végez az ágyások között. Próbálták már megmérgezni, eddig nem jött be, próbálták agyonszúrni vasvillával, még meg sem gyógyult és már csavargott, nekem meg nem köszön egy szomszéd sem.
Megkötöttem-egész éjjel üvöltött aztán valahogy rávette a magyarvizslakölyköket, hogy rágják le a nyakörvét(nem vicc, egy hét-két nyakörv). Kennelbe zártam-ott is üvöltött+átmozgatott 1köbméter földet. Azóta bent alszik a lakásban a piszok.
A kolonc nem a legjobb megoldás, tényleg fennakadhat a kerítésen.Nálunk a kerítés adottságai miatt a villanypásztor nem műxik, de egyébként jó megoldás. Volt egy haverom, aki szánhúzó kutyákat tartott, versenyzett velük. Mivel elég fékezhetetlen gárda volt, ő két régi csengőtrafóból ekkentett vmi villanypásztort. Az első néhány fájdalmas tapasztalat után már akkor sem szöktek az ebek, ha nem volt benne áram.
Boarhunter
Előzmény: Törölt nick (-)