exlexman Creative Commons License 2002.12.24 0 0 273
Felvetésedre, néhány gondolat:

1. A telefon vásárló, a szolgáltatóval tiltatja le a telefonszám kijelzést, akár mobil, akár matáv vonalról legyen is szó!

2. Láttál olyan jelzést, figyelmeztetést, mely szerint kedves telefonszám kijelzését letiltó játszani vágyakozó játékosunk, ne játszon, ne játszon, mert úgy sem tudjuk vissza hivni, mivel a telefon számát, a jelenlegi adatrendszereink, nem tudják feloldani. Ezért kérjük, ne játszanak akkor, ha a hivó számukat nem küldi el készülékük, vonaluk? Nem?

3. Amennyiben valóban nem tudnak mit kezdeni, a sok letiltott számú készülékkel, és ezek az emberek nem esélyesek a nyereményre, akkor ezt nevezik fogyasztó megkárositásának!

4. Tekintettel arra, hogy ezt anyagi haszon reményében, tudva hogy az aki azonositás nélkül telefonál, eredménytelenül teszi ezt, az már más. Jogilag ez már csalás! Tudom, hogy megtévesztem a másikat, még is keresek rajta már egy két milliót, a tudatlanság nem bűn! A "karcórát" tessék, utcai átverésre, a "mosssloptama plázázábul" -csak neked, csak mosz kések, a józsefvárosi piacon 500-ért, a csalóktól 25 ezerért, vagy a gagyi réz gyűrű "ócsóért" ? MIND, mindegyik csalás!

Tehát az ALÁBBI lehetőség létezik:

1. Vagy tudják, hogy NEM jelzi ki a számot, akkor CSALÁS plusz, fogasztók megtévesztése, polgári jogi kárigény is!

2. Nem tudják, de csinálják, - a törvény nem ismerete nem mentesit - detto ugyan az mint az első pontban!

3. Tudják, hogy fel tudják oldani a hivó számokat, akkor viszont, az összes szolgáltató szerződést szegett! Ez, jelen esetben több millió polgári jogi kárigényt alapoz meg!

3 alternativa, mind egyik botrányos! Erről van itt szó!:(

Előzmény: Degeczi (272)