exlexman Creative Commons License 2002.12.25 0 0 276
A felesleges vita lezárása érdekében tájékoztatok mindenkit, hogy a Vodafone ügyfélszolgálat tájékoztatása szerint, a hivószám kijelzés letiltása esetén, nem adják meg a 81-es hivószám felhivásakor a GSM számunkat! Ez azt is jelenti, hogy a hivásunk azonositatlan lesz. Ez azt is jelenti, hogy a két valósás SHOW az alapvető fogyasztói tájékoztatási kötelezettségét sem teljesitette.

Ezzel a magatartásával pedig azokat a szolgáltatókat, akik mobil/vezetékes szolgáltatói területről, hivószám kijelzés nélkül telefonáltak - ez a telefon készülékek 80%-ra igaz - nem tájékoztatta arról, hogy csak akkor tud részt venni a sorsoláson, ha a hivószámát kijelzi.

Ellenkező esetben a telefonálást ösztönző nyereményekre is csak az vállhat esélyessé, aki a hivószámát kijelezte. Ez ebben az esetben, fogyasztóvédelmi ok LENNE! ...csak hát ugyebár, a sok megtévesztett lakos jelentősen növelte a ValóságShow-k bevételét! Abban az esetben pedig ha egyetlen olyan polgár keresetet indit ellenük, akinek le volt tiltva a hivószám kijelzése, akkor több száz milliós kártéritési és per költséggel számolhatnak a cégek, mivel a nem megfelelő fogyasztói tájékoztatás miatt, kötelesek vissza fizetni a hivás teljes diját, plusz, bárki az ezzel kapcsolatos ügyintézés összes költségét is rájuk terhelheti. Erről rendelkezik a jelenleg hatályos Polgári Törvénykönyv. Néhány perc hevenyészett számitás után cirka 1 milliárd is lehet az az összeg, amit vissza kell fizetnie a két, fogyasztókat megkárositó valóság shownak!

Előzmény: Degeczi (275)