5Speed Creative Commons License 2002.12.26 0 0 262
Ariel: "igen.. nalam is es tudom masoknal is ugyanez a problema..."

Jól van, örülök hogy nem vagyok egyedül vele! Kicsit féltem hogy ha reggelenként csak az én hajtépôs hangvételű üzeneteimet találják az üzenetrögzítôn hülyének fognak nézni, de ha mások is vannak rajta, akkor jobban érzem magam. :-) Persze ha kell egyedül is rábeszélek nekik - úgy érzem hogy van itt egy szolgáltatás amiért én fizetek, és nem kapom az elvárható ellenértéket... :-(

"a jo csatikat pl. a szar fidesztv miatt szedik ki.."

Kaptak végül? Én utoljára úgy tudtam be let szólva erre? Melyik az? (!!! Világért sem szeretnék politizálni a topicban, pusztán tecnikalításból kérdezem !!!)

Waylander: "lehal a DNS (nem baj, használok másikat)"

Itt már sejtettem hogy Linux-ot használsz... :-) Sajnos nekem egyenlôre USBs van, és a rothadt w2k-t sehogy nem bírtam eddig rávenni hogy egy DHCP-s interface-en más DNS-t haszáljon. :-( Nagyon várom a "megváltást"! :-)

Marslakó: Köszi az infót! Monopólium témában maximálisan egyetértek veled, az a legrosszabb, automatikusan ügyfélellenes mentalítással jár. :-( Reméljük, hamar lesz verseny itt is.

Minden technikai manusz: Errôl jut eszembe, mi lenne ha megpróbálnánk egy 802.11b hálót (több repeater-el, irányított antennákkal) elhúzni pestig? (Vagy valami más szolgáltatóig?) Van valakinek gyakorlata ilyesmiben? (Egyenlôre pusztán elméleti a kérdés, még én sem gondolkoztam rajta, de minél többen járatják rajta az agyuk annál jobb :-)